Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13858519 www.bgdnes.bg

Деян Ангелов и Стефания Колева в чешката комедия "От всички страни"

Ако парите, щастието и любовта ви липсват, е време да потърсите услугите на феноменалната гадателка Имелда и нейните нетрадиционно настроени приятели, които влагат цялата си енергия, за да се избавят от собствения си брачен живот. Услугите, които обаче те търсят, надхвърлят обикновените очаквания. Това ще видят зрителите в комедията "От всички страни", която бе представена в "Култ" по Би Ти Ви от Стефания Колева и Деян Ангелов.
"Ще бъде вулкан от недоразумения и комични парадокси с бурен и продължителен смях за хората, които ще ни гледат", каза Ангелов. Пиесата е с автор: Роман Венцел, и Михаела Долежелова, а режисьор е Николай Гундеров. "Винаги избирам актьорите по това един да е талантлив, друг да е красив, трети да запомня бързо текста и четвърти да идва редовно на репетициите. Тук се обърках, защото всички от избраните от мен, притежават всичко", с усмивка сподели Гундеров. В постановката участват още Александра Сърчаджиева и братът на Деян - Дарин Ангелов.
Сюжетът заплита в сложни отношения две приятелски двойки. Бракът на Тревор и Нина на пръв поглед изглежда идеален - той е изявен гинеколог, а тя - собственичка на известен италиански ресторант. Под лъскавата обвивка обаче се крие един истински ад на земята. Причината за това е тежък предбрачен договор с основна клауза – този, който подаде молба за развод, ще загуби цялото си имущество в полза на другия. Единственото спасение е единият да хване другия в изневяра.
И точно тук се появяват техните приятели Имелда и Артур - странна скучновата двойка. Тя е гадателка със собствено телевизионно предаване, а той – университетски професор.
Водени от жаждата да скъсат брачните окови, Тревор и Нина въвличат своите приятели в мисия с неизвестен край. А едно домашно парти се превръща в комично бойно поле с единствена цел - развод.
Премиерата е на 7 март в "Theatro отсам канала".

Четете още

Актьорът Дарин Ангелов: Майор Деянов ме спаси от ченгетата

Актьорът Дарин Ангелов: Майор Деянов ме спаси от ченгетата

Стефания Колева изпрати абитуриентка

Стефания Колева изпрати абитуриентка

Стефания Колева и Дарин Ангелов в жарка прегръдка
Стефания Колева и Дарин Ангелов в жарка прегръдка

Стефания Колева и Дарин Ангелов в жарка прегръдка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама