Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13887338 www.bgdnes.bg

Искри на нежност прехвърчат в "Сървайвър"

Искри на нежност прехвърчаха в последня епизод на "Сървайвър" между ММА боецът Георги Валентинов и моделката Марго Купър.

По класическа рецепта двамата първо имаха малка караница по дребен повод кой какво прави и не прави за племето "Известните", но тонът бързо се успокои и дори стана повече от приятелски. И за да е пълна класиката, накрая двамата се прегърнаха. "Не беше даже караница, казахме някои неща. Бих искал да продължим нашето приятелство и след предаването, в живота", откровен бе Жоро.

Племето на "Известните" загуби една дълга и тягостно скучна игра по-рано. В нея "Войни" и "Известни" играха по двойки, вързани с въже, преминавайки по трасе с различни препятствия - първо през въжен лабиринт, а след това, лазейки през няколко тунела. Когато излизаха, от сандъка пред тях трябваше да извадят две топки и да преминат към финалния етап от играта - игра на баскетбол. Важно условие е всеки от двойката да вкара кош. Накрая се стигна до "дузпи", като "Войни" победиха. Наградата бе сандичи с кашкавал, докато съперниците трябваше да си ловят сами вечеря от морето. За късмет, актьорът Филип Буков успя да хване скат, риба и две лангусти, които бяха изпечени на огън.

Четете още

Георги Валентинов прости на Благо

Георги Валентинов прости на Благо

Скорпион прободе участничка в Сървайвър

Скорпион прободе участничка в Сървайвър

Ваня Джаферович призна: Не съм най-добрият водещ

Ваня Джаферович призна: Не съм най-добрият водещ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама