Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13895240 www.bgdnes.bg

1 млн. лв. даде Криско за цял етаж в баровски комплекс

Съсед е на Халваджиян, премести се от луксозна къща

В нов дом за над един милион лева се нанесе рапърът Криско. Отскоро семейството на шоумена обитава луксозен имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента "Камбаните".
За половинката си Цвети и двете им деца певецът е осигурил не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация. Така той не само има достатъчно площ, за да живее комфортно с фамилията, но си е осигурил и спокойствие, необезпокояван от съседи.
Интересна подробност е, че доскоро Криско живееше в къща в същия луксозен комплекс. В крайна сметка звездното семейство решава да я продаде и да си купи огромна площ от над 200 кв. м, но в кооперация. Пред съседи красивата Цвети подробно е обяснила мотивите си - къщата се оказва много трудна за поддръжка, а в комплекса също има осигурени удобства като 24-часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с огромен двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.


Втората бременност на Цвети е основна причина Криско да започне търсене на имот в спокоен район. Първоначално с Цвети много харесали луксозната къща, но след като поживели известно време в нея, променят решението. Тъй като кварталът им харесва, решават да не търсят друго място далеч, а да купят възможно най-много жилищна площ, но да не се занимават с цялостна поддръжка на имота. Преди това Криско живееше под наем в комплекс "Цариградски" в квартал "Дружба". Напористата Цвети сама е проучила къде ще бъде най-удобно за младото семейство. Допълнително хубави думи за мястото казало и семейство на Маги и Кремена Халваджиян, които притежават най-скъпия имот в комплекса.
Музикалният продуцент притежава и апартамент на морето в близост до курорта Слънчев бряг. Там семейството отсяда през лятото.



Четете още

Криско иска пак на влак

Криско иска пак на влак

Криско кандидатствал за журналист

Криско кандидатствал за журналист

Криско се възмути от негласувалите

Криско се възмути от негласувалите

Криско не иска да е президент, било шега

Криско не иска да е президент, било шега

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама