Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13902749 www.bgdnes.bg

ЕТО Я ИСТИНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА! Елена печели "Ергенът", ще се жени за Евгени. Двамата чакат края на май, за да станат семейство

Елена-Антоанета печели "Ергенът", разбра "България Днес" от хора, свързани с предаването. Момичето е успяло да грабне сърцето на пианиста Евгени Генчев, като този път нещата са станали сериозни. Двамата наистина са се влюбили един в друг по време на шоуто и дори смятат да се оженят, след като бъде излъчен и последният епизод. Дотогава по договор те нямат право да обявяват връзката и затова в момента поддържат отношенията си "под прикритие".

"Не съм женен и никога не съм бил. Няма да коментирам писания по този повод. Около мен няма скандали - нито свързани с жени, нито като цяло. Нормален мъж съм и като такъв съм щастлив, че влизам във формата", каза, преди да започне шоуто, музикантът пред вестника.

Реклама

Голямата победителка Елена-Антоанета също като възлюбения си е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години е живяла в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага й се обаче да се премести в затънтената провинция, тъй като брат й преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.

Мацката е категорична, че Евгени е от нейната "кръвна група", и смята, че заедно ще бъдат много щастливи. На влизането във формата тя му подари много редки български семена. "Да ги посадиш с любимата жена на мястото, на което ще свиете гнездо", заръча 31-годишната девойка на пианиста.

Елена заедно с още едно от момичетата кандидатки за сърцето на ергена са единствените естествени жени.

"Напълно натурална съм - нямам силикон, хиалурон или филъри. И такава се харесвам", казва Елена, която и видимо преборва конкуренцията.

Само седмица след старта на новия сезон на "Ергенът" се завъртя клюката, че победителка ще е бесарабската българка Ирина Карабаджак. Това се случи, след като при старта на предаването половинката на водещия на формата Наум Шопов - Теа Минкова, пусна стори в инстаграм с кадър как заедно с Евгени и победителката от формата гледат пилотния епизод на "Ергенът". На снимката се вижда как Евгени е вперил романтичен поглед към брюнетка с дълга права коса, която почти всички оприличиха на изкусителната Ирина. Оказва се обаче, че това е бил хитър ход от страна на продуцентите, които, опарени от горчивия опит от миналата година, когато името на победителката - Виктория Капитонова, изтече веднага след старта, са пробвали да подведат аудиторията.

В гръб Елена и Ирина си приличат и са почти неразличими, но "България Днес" разбра от сигурен източник, че дамата до Евгени в действителност е редакторката от Севлиево, която е станала и голямата победителка във формата. По думите на близките до двамата Елена и Евгени все още са заедно и са на крилете на любовта. Двамата чакат края на предаването, за да се врекат във вярност и да покажат на всички колко се обичат.

"Ергенът" разрази страстите в мрежите

От самото начало предаването "Ергенът" разрази страстите най-вече в мрежата, но и извън нея. "Голямо падение! Парад на силиконки, на джуки и празноглави госпожици с отблъскваща външност и грубо, вулгарно излъчване. Истински карикатури", пишат зрители. Други контрират: "Какво се учудвате? Такъв е трендът навсякъде - и по света младите така изглеждат, но пък това не значи, че са глупави. Вижте, че в предаването всички са с добри професии и няколко образования", в защита на младите пишат потребители.

Четете още

Валерия от "Ергенът" построи приют за бездомни животни

Валерия от "Ергенът" построи приют за бездомни животни

Изгонената Кристина шокирана от отпадането си от "Ергенът"

Изгонената Кристина шокирана от отпадането си от "Ергенът"

Фармацевтка маже космите на Ергенът

Фармацевтка маже космите на Ергенът

Ивелина за Ергенът: Пускам го на лешоядите
Ивелина за Ергенът: Пускам го на лешоядите

Ивелина за Ергенът: Пускам го на лешоядите

Реклама
Реклама
Реклама