Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13909143 www.bgdnes.bg

Роналдо отрича секс с венецуелка

Кристиано Роналдо яростно отрече твърденията, публикувани в португалските медии, че е правил секс със зашеметяваща инфлуенсърка в хотел на отбора. Венецуелската блогърка Георгилая твърди, че е получила съобщение, с което звездата я е поканил в стаята си, след като преди това е позирала за селфита с играчи на Португалия.

"Когато прочетох съобщението, си помислих, че ако отида там, просто ще говорим, ще се опознаем по-добре, може би ще мога да направя още няколко снимки - разказва венецуелката. - Не мислех, че в тази ситуация ще има секс. Факт е, че се случи. Бях съгласна, но въпреки това се почувствах манипулирана от славата и силата на Кристиано Роналдо."

Реклама

Твърденията бяха категорично отречени от бащата на пет деца Роналдо, след като информацията се появи в португалските медии. "Това е напълно невярно и клеветническо", каза говорителката на звездата.

Предполагаемото прелюбодейство се е случило на 25 март миналата година, докато капитанът на Португалия Роналдо и неговият отбор се подготвяха за световното в Катар. Инфлуенсърката се почувствала засрамена, тъй като е изневерила на съпруга си с Роналдо, който също има сериозна половинка в лицето на Джорджина Родригес.

Георгилая, която не искала "слава или пари", също разкри текстови съобщения, за които се твърди, че са от Роналдо и неговите приятели.

Четете още

Кристиано Роналдо не може да готви
Кристиано Роналдо не може да готви

Кристиано Роналдо не може да готви

Кристиано подлуди фенките: Снима се по гащи с издут пакет!

Кристиано подлуди фенките: Снима се по гащи с издут пакет!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама