Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13913132 www.bgdnes.bg

Венета Райкова: Платих 30 бона сметка!

Венета Райкова призна, че преди време платила сметка в размер на 30 000 лв.. Тя не влезе в детайлности - сподели единствено, че сама се нагърбила с финансовата тежест. Водещата направи признанието, подсещайки се от фотография от награждаването й за " Жена на годината " в категория " Тв водеща " през далечната 2006 година, пише novini247.com

Венета била много сюрпризирана, че е получила наградата. По това време доста хора, в разнообразни посоки, персонални, служебни очаквали от нея да е мъж.

Реклама

Блондинката напомни, че тези, с които работела преди десетина години, я похвалили в писмо до медиите по мотив измяната на различен водещ, че е по-мъж от мъжете.

" Тогава си мислех, че това е огромна хвалба! Е, след това ме оставиха да платя една сметка от 30 000 лв., но нали съм по-мъж от мъжете - платих я! Мина време и разбрах, че не желая повече да съм по-мъж от мъжете и последните години започнах да се изучавам да бъда жена! Затова тъкмо преди 8 март желая да ви попитам - забелязали ли сте по какъв начин някои на 20 години наподобяват като лелки, а други дами с годините стават по-красиви? И в този момент ще ви кажа на какво се дължи това - не се дължи на парите, нито на любовта на мъжете до тях! Жените, които стават по-красиви с годините, са егоистки! Те обичат и ценят себе си! ",заяви Венета.

Четете още

Изписаха Венета Райкова

Изписаха Венета Райкова

Венета Райкова: Едва не останах инвалид заради грешна диагноза

Венета Райкова: Едва не останах инвалид заради грешна диагноза

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама