Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13914577 www.bgdnes.bg

Венцислава Тафкова стана жертва на измама

За измама с името си алармира Мис България 2020 Венцислава Тафкова през Инстаграм профила си. Красавицата предупреди свои последователи, че чуждестранна козметична компания е използвала името и снимките с цел реклама на продукти, без нейното знание и разрешение, пише Show.bg.

„Агитират момичета да използват продуктите им. Не съм „посредник“ на марката, нито техен инфлуенсър, както са посочили! Очевидно целта на козметичната фирма е да подмами млади момичета, използвайки имена на популярни личности“, сигнализира миската.

Реклама

Тя приложи и скрийншот от сайта на компанията, на който се виждат и имената на други известни български лица, сред които Мис България Радинела Чушева и Теодора Мудева, моделите Алекс Богданска, Джулиана Гани и други. Не е ясно дали те в са дали съгласието си да участват в рекламната кампания на козметичните продукти или също използват имената им неправомерно.

„Моля ви, бъдете бдителни! Единствено в моя Инстаграм профил може да следите рекламните кампании, в които участвам и зад които заставам с името си“, предупреждава Тафкова.

Четете още

Лейди България 2008 Цветелина Разложка - Москова : Не съм плащала, за да получа корона

Лейди България 2008 Цветелина Разложка - Москова : Не съм плащала, за да получа корона

Мис Фитнес 2017 г. Таня Ангелова предупреждава:  Инсулиновите инжекции са опасни за отслабване

Мис Фитнес 2017 г. Таня Ангелова предупреждава: Инсулиновите инжекции са опасни за отслабване

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама