Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13945296 www.bgdnes.bg

(Снимки) Бизнесмени и футболисти показват половинките си на премиера на филма на Куката

Динко Динев се появи с младата майка на детето си, Стефан Янев с жена си, а Тита дойде сингъл

Експремиерът Стефан Янев, Ива Митева, д-р Ивайло Габровски, златните момичета и целия хайлайф на България събра на филма си "Чалга" големият Мариян Вълев.

Реклама

Изненадата на вечерта бе в лицето на братята Диневи, които пристигнаха с приятелите си, както и футболистът Георги Илиев-Майкъла и съпругата му Бети. Бившата манекенка номер 1 на соца - Бети, не спря да си говори с младата и сексапилна жена на единия от братята Диневи - Динко - Даниела Неделчева. Наскоро тя стана пета жена на предприемача и се появи на премиерата за първи път, след като го дари със седми наследник.

"Много се вълнувам. Всички тук сте замесени, благодаря ви", каза разплаканият актьор, който влезе и в ролята си на режисьор.

Сред гостите, които минаха по червения килим и успяха първи да видят най-новата българска лента, бяха бронзовите медалистки по художествена гимнастика от Олимпиадата в Рио през 2016-а - Михаела Маевска, Христиана Тодорова и Ренета Камберова. Именно те бяха част от отбора, в който играеше и тяхната колежка Цветелина Стоянова, която е главен персонаж в лентата. След инцидента с Цвети през 2016 година, когато тя скочи от 6-ия етаж на блока, в който живееше (подобна сцена с нея има и в самия филм), момичетата не поддържаха много комуникация, но на снощната премиера размениха прегръдки и показаха уважение. "Радваме се на Цвети, дано да продължи в това поприще", пожелаха успех на приятелката си гимнастичките.

Ексколежката им Симона Пейчева и Невяна Владинова също уважиха премиерата.

Сред спортистите присъствие записа и тенисистът Александър Лазаров. Продуцентите Димитър Гочев, Виктор Божинов и Димитър Митовски също бяха рамо до рамо, като първият дори участва в заснемането на филма.

Почти целият актьорски състав, който участва във филма, присъства на премиерата, липсваха само Виктор Калев и Любо Нейков, които са в чужбина. Публиката едва се побра в трите киносалона, за да изгледа "Чалга".

Реклама

"Ох, много искам хората да са доволни, защото през цялото време аз съпреживявах всички емоции от снимачната площадка", сподели Цвети.

Мариян Вълев също не сдържа емоциите си и каза в края на събитието, че никога не е очаквал, че от един боксьор от Варна като него ще стигне дотук да събере хората, които много обича да видят кинопроекта му.

Куката приветства и колегите си Александър Сано, Ники Илиев, Веселин Плачков, Робин Кафалиев, Тита, Теди Александрова, фолкзвездата Илиян, както и красавицата Диляна Попова.

Поп певицата Гери Никол дойде сингъл, макар че съвсем скоро показа новото си гадже в инстаграм, като не пожела да издаде името му.

"В този филм със сигурност не става дума за чалгата като музика. Според етимологията си думата "чалга" означава инструменталист, свирач. Чалгата по-късно придоби едно друго семантично значение като начин на мислене, повърхностност, начин на живот. Във филма със сигурност не става дума за чалгата като музика, а за чалгата като начин на мислене", каза в края на събитието Мариян Вълев и обясни, че го е замислил като "филм за приятелството, за ценностната система, която напоследък малко позабравихме, за близостта между хората и за обичта между тях".

Реклама