Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13949186 www.bgdnes.bg

Изписаха Филип Буков от болницата, прибира се в България (СНИМКИ)

Филип Буков излиза от болница. Както е известно актьорът припадна няколко пъти в "Сървайвър", след което беше настанен в болница в Доминикана. Там след редица изследвания се разбра, че има проблеми със сърцето. Сега Буков вече е добре и всеки момент ще пристигне в България. 

"Изписаха ме и скоро излитам за любимата България!
Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство.


Тръгвам за милата ни родина и имам много да разказвам.
Много благодаря на @official.btv и @survivor_bg за невероятна възможност, незабравимото преживяване и положените грижи предвид състоянието ми. Вярвам, че най-доброто предстои!", написа Буков и публикува снимки от болницата.

След като стана ясно, че Филип се прибира в Бъгария, осаналите от племето му на "Известните" се разделиха с него със сълзи на очи и обявиха, че той най-много е заслужавал да спечели шоуто.

.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама