Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13951216 www.bgdnes.bg

Изненада! Владо Карамазов неочаквано се завърна в Народния театър

На фона на всички скандали, които текат в Народния театър, оставките, уволненията и взаимните обвинения, се оказа че нещата могат да вървят и в обратната посока. Неочаквано за мнозина, точно в този драматичен момент, актьорът Владо Карамазов, обяви че се завръща в първия ни театър. Ето какво написа изпълнителят в профила си:

"След почти 15 години като актьор на свободна практика и след дълго обмисляне вече мога да кажа, че отново съм част от щатната трупа на Народен театър „Иван Вазов“. През последните години получих доста предложения от директорите, но не ги приех, защото не виждах да има интересна творческа посока както за актьорите, така и за зрителите. Сега в театъра наистина се случват неща, които за един актьор са повече от прекрасни. И искам да бъда част от тях.
Не съм мислил, че световни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас ще поставят на сцената на Националния театър. С някои от тях вече се видяхме и разговаряхме. Защото в Народен театър „Иван Вазов“ има място и за световен театър. А и Народният театър трябва да показва своите спектакли на света.
Никога не съм усещал такова отваряне на театъра към света и вярвам, че предстоят много хубави неща."

Желаем му успех на първата ни сцена!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама