Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13962025 www.bgdnes.bg

Актьорът Димитър Рачков потвърди: Да, разделихме се с Анита!

"Да, вярно е, разделихме се с Анита! Хората се събират, после се разделят, но все пак животът продължава. Важното е да сме живи и здрави." Това каза пред "България Днес" Димитър Рачков, след като се понесе слух, че е сложил край на връзката си с надарената плеймейтка Анита Димитрова.

Раздялата между актьора и блондинката се случила в края на януари.
Явно възрастовата разлика от цели 24 години е оказала влияние на отношенията им, както и несходството в характерите им. Близки на актьора твърдяха още в началото, че връзката на Рачков и Анита е обречена. Плеймейтката обичала да ходи по купони и да се заглежда по млади мъже, докато комикът предпочитал да си кротува вкъщи.


Друга възможна причина за раздялата е фактът, че майката на актьора не харесвала и не приела Димитрова. Родителката на Рачков многократно повтаряла на сина си, че не му трябва това младо момиче, а по-зряла и улегнала жена. Майката на комика смятала, че Анита изглеждала вулгарно и не одобрявала корекциите по нея.
Двете жени гледали да не се засичат много често и дори когато гостували в "Капките", сядали на различни редове. всеки път пък когато разберяла, че баба Станка ще идва на гости, Анита се изнасяла от дома на възлюбения си.
Рачков и Анита се запознаха по време на снимките на песента на братя Аргирови "Ние" през 2019 година, след драматичната раздяла на водещия с Мария Игнатова.
Младата красавица дори се беше нанесла в дома на Рачков. А докато бяха все още влюбени, много често ходеха заедно на почивки в чужбина. Комикът подаряваше на своята вече бивша половинка скъпи подаръци от пръстен, струващ над 5 бона, до чисто ново BMW.
Рачков не изглежда да е много разстроен от раздялата. Малко след като обяви, че вече не е с Анита, актьорът пусна датите за новото си турне, което ще се проведе през август.

Четете още

Рачков се шегува с Анита

Рачков се шегува с Анита

Анита на Рачков се позна в стихотворение

Анита на Рачков се позна в стихотворение

Анита с червени рози от Рачков

Анита с червени рози от Рачков

Димитър Рачков посрещна 2023 г. с младото си гадже
Димитър Рачков посрещна 2023 г. с младото си гадже

Димитър Рачков посрещна 2023 г. с младото си гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама