Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13994506 www.bgdnes.bg

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Александра от племето на воините изхвърча от "Сървайвър" по воля на зрителите. Спортистката се държа мъжки и не издаде огорчението си, че битката за заветните 150 бона е приключила с фиаско за нея.

"Мисля, че показах най-доброто от себе си. Излизам обаче много рано. Не е вярно, че спортистите са неинтелигентни и неуспели хора", коментира Александра. Тя обеща на съотборниците си кашонче вафли в родината след финала на шоуто.

Реклама

Заедно с нея бяха номинирани за изгонване от риалитито Елина и Мария. Елина е рекордьорка по номинации и спасявания, припомни водещият Ваня Джаферович. "И аз, и аз!", реши да не остане по-назад актрисата Снежана Макавеева от отбора на известните. И двете момичета обаче признаха, че се претръпнали след трите си номинации, при които оцеляваха на косъм. "Ама моят вот беше купен!", пошегува се бившата любима на Мариан Вълев - Куката.

Това са последните елиминации чрез зрителски вот в реално време, поля със студена вода участниците хърватинът. След месец избраните за прогонване ще се определят вътрешно на племенни съвети. "Затова за вас вече става важна социалната игра", напомни водещият. Нарочените за изгонване ще се дуелират помежду си и който загуби, напуска острова, съобщи следващата промяна в регламента Джаферович. Той обаче успя да повдигне духа на командите с новината, че ще получат по кило брашно, с което да подсилят оскъдната дажба от ориз и олио.

Четете още

Елина, Мария или Александра?
Една ще си тръгне от Сървайвър"!

Елина, Мария или Александра? Една ще си тръгне от Сървайвър"!

Ново изпитание за "воини" в "Сървайвър"

Ново изпитание за "воини" в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама