Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13997763 www.bgdnes.bg

Филип Буков: Имах халюцинации в "Сървайвър"

"Имах халюцинации в "Сървайвър" Бях в състояние между сън и будност, в което ми се струваше, че някой ми говори, но след като стана и се огледам осъзнавах, че нямаше никой. Струваше ми се, че нещо ме лазеше, но отново нямаше нищо. В един момент осъзнах, че така реагира въображението ми на глада", разказа актьорът Филип Буков в предаването "Преди обед" по "Би Ти Ви".

За краткия си престой в реалити формата Филип успя да спечели любовта на съотборниците си и когато напусна "Сървайвър" всички плакаха за него. Здравословното състояние на актьора и припадъците които получаваше не му позволяваха да се бори за титлата "последният оцелял" и се наложи да го напусне.

"Оказа се че "имам голямо спортно сърце" и нисък пулс. Тъй като нямахме почти никаква храна, а за 72 часа не сложих и залък в устата си, от което се занижиха жизнените ми показатели. Падна ми кръвната захар и се получаваше аритмия, в която за няколко секунди сърцето ми не спираше да бие. Получих сърдечна недостатъчност припадах", спомни си Буков.

Четете още

Бившите на Златка се прегръщат и целуват в "Сървайвър"

Бившите на Златка се прегръщат и целуват в "Сървайвър"

Ново изпитание за "воини" в "Сървайвър"

Ново изпитание за "воини" в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама