Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14001786 www.bgdnes.bg

Ергенка лъсна гола

Сваля дрехите за радост на мъжете 

Мис Русе Габриела Великова е секси Снежанка 

Ергенка лъсна гола и секси! Носителката на титлата Мис Русе 2017 Габриела Великова сваля дрехите за радост на мъжете!

Габи позира пред обектива по сако и бельо. Цялата е в черно, а между гърдите е закичила масивен гердан. Разтвореното сако разкрива прелестите на моделката, под което е само по кожа.

Реклама

Снимките видимо са от фотосесия, на която Великова позира на тъмен фон. По-късно миската хвърля сакото и остава само по гердан до кръста, а надолу е облечена със зелен панталон.

В друга специална фотосесия Габриела бе секси Снежанка на "България Днес" през 2018-а - малко след като грабва титлата Global Charity Queen Bulgaria 2018. Тогава е на крехките 21 години и представи страната ни в Тайван на формата Global Charity Queen. Там получи специален приз за фотомодел. Работи активно като фотомодел в страната и чужбина.

"Ако един човек има харизма и отношение, ме грабва. Задължително трябва да е джентълмен", каза тогава Габи.

В "Ергенът" русенката влезе с визитка на моден предприемач и изграждаща свой собствен бранд за елегантни женски одежди. Интересува се от изкуство и обича да изучава философия от Далечния изток. Възхищава се на личности като Густав Климт, Карл Фаберже и Махатма Ганди.

Габриела има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните, но в същото време е и непоправима мечтателка. Единственото, което й липсва, е партньор, с когото да споделя моментите на щастие. В лицето на Евгени тя е сигурна, че ще срещне мъж, който ще й хареса, тъй като все пак е селектиран по най-високи критерии.

Единствена Габриела влезе с корона в риалити формата, а на Евгени каза, че иска да й посвири на пиано "Малка нощна музика" на Моцарт. Добави, че си пада по романтични момчета, а не по лошите.

Четете още

Наша Миска влезе в Гинес

Наша Миска влезе в Гинес

Мис Русе е най-секси Снежанка

Мис Русе е най-секси Снежанка

Реклама
Реклама
Реклама