Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14002080 www.bgdnes.bg

БГ актриса е звезда в турски екшън

Русенката Гюлсим Али размята патлаци в рекордно гледаната лента "Червено знаме" 

Българска сапунена актриса е звезда в турски екшън!

Родената в Русе Гюлсим Али има главна роля и челно място на рекламния плакат в мегапродукцията "Червено знаме". Крехката актриса размята патлаци и разстрелва врагове в лентата, която разказва за 10 талантливи войници, които се опитват да защитят родината си.

Реклама

Сериалът е един от най-гледаните в Турция, като се радва на рекорден рейтинг. Покрай унищожителното земетресение в южната ни съседка излъчването му временно е спряно, но през последните дни Гюлсим отново се появява на малкия екран. Русенката, която в продукцията носи името Надя Иванов, си партнира заедно с Унур Гюнеш, който преди време беше избран за най-добър млад актьор в Турция.

25-годишната зеленоока българка изгря в сериала "Планината на сърцата", който достигна номер 1 в класацията по гледаемост в южната ни съседка. Именно тази продукция й носи световна слава и милиони последователи в социалните мрежи.

След това Гюлсим Али беше избрана да си партнира с любимец №1 на фенките на сериалите - турската мегазвезда Къванч Татлъту, в мащабната продукция "Ако кралят загуби". Там двамата са двойка и турските медии веднага пуснаха слух, че между тях може да има любовна авантюра.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава девойката е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама