Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14002748 www.bgdnes.bg

Миски и певици яхнаха слоници

Новата мода на екзотични плажове разгневи защитниците на дресирани животни 

Тита, Николета, Мис Плеймейт и Лейди България галят и целуват хоботи 

Миски, плеймейтки и певици яхнаха едри слоници!

Новата мартенска мода по екзотичните плажове в Тайланд и Бали разгорещи родните силиконки и ги ентусиазира да мият, търкат, гушкат и целуват големи хоботи. Една през друга сочните мадами се надпреварваха да се надцакват със снимки, яхнали слонове или заигравайки се с дългите им хоботи, като еуфория сияеше от доволните им лица.

Реклама

Социалните мрежи се напълниха със снимки от далечните острови, а напращелите моделки и певици демонстрираха особено голяма близост и любов с огромните животни, които в миналото са използвани във война, а в Азия ги впрягат за работа.

Първа духовете разбуни Лейди България 2022 Мария Бойчева, която се завърна от едномесечен престой на екзотичния остров Бали и на родна земя сподели пред "България Днес", че след всичко видяно и преживяно там се връща обратно в Индонезия и ще живее там.

"Хората сме много забавни за слоновете. Те обичат да си играят с нас. Докато хранихме слончетата, ме беше страх заради огромната им уста. Мислех, че ще ми отхапят ръката, но те са много интелигентни животни. Дори си бутнах ръката в устата на слона, за да му пипна езика. Това е едно от най-силните ми преживявания", каза Мария и допълни:

"Докато хранехме слоновете, към нас пристъпи малкото слонче и всички възрастни животни започнаха да издават плашещи звуци и се затичаха към бебето. Земята се разтресе и туристите много се стреснахме. Оказа се, че е нормално, когато идва малкото слонче, всички големи да правят кръг около него, за да го предпазят".

Николета Лозанова несъмнено също си пада по едрите бозайници. Изгората на Ники Михайлов пусна интересен кадър как се е възкачила на слон, докато е видимо разголена на почивката си на индонезийския остров Бали.

Реклама

По-назад не остана и Жанета Осипова, която нахрани слонче по време на почивката си в Тайланд. Освен да пече сочното си дупе, Мис Плеймейт реши да си поиграе и с младите представители на стадото - тя ги язди, радва им се, направи си и фотосесия с тях.

Русото изкушение се сближи толкова много с големите животни, че й позволиха да ги нахрани. Мацката слага в устата на животинчето растения. А то веднага ги лапа.

Остров Пукет до Тайланд също се оказва екзотичен рай за родните моделки и певици. Тита се озова там и позира изпъчила гордо големите си гърди по оскъден бял бански сред слонове. Кръстила е кадрите "Март в джунглата".

През януари Алекс Богданска, която беше цял месец на остров Пукет, си направи същата фотосесия. Както нейните кадри, така и снимките на голяма част от другите знойни красавици бяха посрещнати на нож от техни последователи, които изразиха публично възмущението си от публикациите. Според защитниците на животните слоновете търпели брутално отношение, за да бъдат дресирани за радост на туристите.

Реклама
Реклама
Реклама