Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14008203 www.bgdnes.bg

Диана Димитрова: Не лъжа, наистина съм бита (НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ)

Диана Димитрова категорично отхвърли твърденията, че е не бита, а всичко по лицето й е грим. В това е убедена колежката й Луиза Григорова. Младата актриса показа кадри как може да се манипулира всичко с помощта на грим. Мнението на съпругата на Мариан Макариев бе подкрепено и от други от артсредите.

"Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата", пише Диана в социалната мрежа и прилага непоказвани досега снимки.

Реклама

"По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.


Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА'', пише в преписката.
Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.
Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот", пише Димитрова.

Четете още

Луиза Григорова за насиненото лице на Диана Димитрова: Всичко е грим

Луиза Григорова за насиненото лице на Диана Димитрова: Всичко е грим

Гилдията зад Вергов

Гилдията зад Вергов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама