Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14020314 www.bgdnes.bg

Недко Сланината и Куини строят палат

Бившата на Благо Джизъса сама си проектира къщата в полите на Витоша

Модерен палат вдигат в полите на Витоша богаташкият син Недко Петров-Сланината и моделката Куини-Алис Николова, научи "България Днес". Младите родители са една от нашумелите светски двойки у нас, а наскоро станаха и родители.

Основите на имота вече са положени и започва изграждането му във височина, Новата къща ще бъде разположена в един от баровските квартали на София с прекрасен панорамен изглед към столицата. Интересното е, че лично Куини проектира дома си. Тя завърши последователно Строителния техникум, а след това и Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Реклама

30-годишният богаташ Недко е заедно с 26-годишната красавица от години и често я глези със скъпарски подаръци. Не е ясно обаче дали изцяло той финансира строежа. Таткото на Куини също е заможен бизнесмен. Николай Николов има фирми, свързани със строителството, като най-вероятно и той удря сериозно рамо на младото семейство. Самият той и съпругата му са отгледали Куини и сестра й Никол в просторен палат в Бояна.

Куини-Алис доби популярност още докато беше ученичка заради връзката си с футболиста Благой Георгиев. С Джизъса имаха кратка, но бурна авантюра, започнала през 2014 година. Все пак хубавицата послуша родителите си, които бяха против връзката им. Николова след това за кратко бе гадже със сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо. След него среща Недко, с когото имат една раздяла зад гърба си, но отново се събират.

Сланината е син на месарски бос. Той се слави като един от най-популярните плейбои на Варна и бройкаше плеймейтки. Преди време Петров имаше връзка дори със звездата на попфолка Преслава. Дори й подарил златна гривна с диамант "Картие" на стойност 25 хиляди евро.

Петров и Николова станаха родители на момченце през октомври миналата година и сега подготвят обширен дом за наследника си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама