Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14029286 www.bgdnes.bg

Мони Зенгиннер от "Ергенът": Габи се храни със злоба

Нямам нужда от принц, за да съм кралица 

КОЯ Е ТЯ

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс (на български е кючек) танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика - английски, немски и италиански. Тя бе една от най-запомнящите се участнички в "Ергенът". Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи й доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота.

- Каква е равносметката за участието ви броени дни след излизането от "Ергенът"?

Реклама

- Със сигурност усещам единствено позитиви от участието си в "Ергенът". Успях да докажа на себе си, че в каквато и житейска ситуация да попадна, мога не просто да се справя с нея, а да се справя по най-добрия възможен начин. Успях да разбия всички стереотипи и да докажа, че грижата и инвестицията във външния вид не означават непременно дефицит на такива и в интелектуален аспект. От "Ергенът" извлякох само позитиви, силно вярвам и че съм научила много хора на много неща. Най-важният урок, който дадох, обаче е никога да не съдиш книгата по корицата.

- Конфликтът с Габриела се превърна в крайъгълен камък в предаването. Богиня ли е тя, заслужаваща статуя в Пловдив, както самата тя се определи, или ще споделите други размисли за нея и взаимоотношенията ви?

- Габриела е едно озлобено, ощетено, осакатено и неудовлетворено от живота момиче. Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост и тук нямам предвид професионалната й сфера, която е публично достояние, а енергията, която й е нужна, за да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам истинско съжаление както към нея, така и към семейството й.

- "Чувството да си кошмарът на всички е страхотно". Разкажете ни за него.

- Дълбоко познато за мен чувство, провокирано от цялата личност и отличителност на моя характер. Аз съм голяма хапка, която е трудна за преглъщане от жените. Завистта е най-висшата форма на възхищение, затова ми харесва да бъда кошмарът на всички.

- "Нищо в живота не е толкова ободряващо, колкото да стрелят по теб и да не улучат". Споделете ни за тези моменти.

- Това са моментите, които най-силно рефлектират върху личността ни. За съжаление е чист късмет да срещна равностоен противник както в живота, така и в предаването. В противен случай да стреляш по мен, без да имаш силата, мощта и капацитета да го направиш, е като да стреляш срещу вятъра.

Реклама

- Защо белиденс танци, а не туризъм, каквото сте завършили. Какво ви дават ориенталските танци и какво ви вземат?

- Аз съм много артистичен човек, който се зарежда от емоцията, която дава на хората. Винаги съм искала да бъда на сцена и щом веднъж се качих, реших да не слизам никога повече.

- Наистина ли никога не сте обичали досега? Никой мъж ли не е покорявал сърцето ви, така както една жена мечтае за своя принц?

- Аз не съм от жените, които вярват в приказки, и нямам нужда от принц, за да съм кралица. Досега животът не ме е сблъсквал с мъж, който да предизвика у мен чувство на любов, обич, дори и на влюбване. Това ме навежда на мисълта, че ми предстои огромна, бурна и разтърсваща любов, щом досега не ме е спохождала никаква.

- Какъв партньор би бил достоен за вас? Казвате, че не правите компромиси с тях. Доколко българският мъж е мъж на място, или клони повече към "тъмен балкански субект"?

- Аз съм жена с много силна енергия и позиция и за да имам възможността да се почувствам истинска жена до своя партньор, той трябва да е по-силен от мен във всяко едно отношение. Това изобщо не означава обаче, че искам авторитарен мъж до себе си.

Не бих искала да слагам българските мъже под общото наименование "тъмен балкански субект", но самата истина е, че манталитетът на българина е диаметрална противоположност на моята представа за партньор, било то краткосрочен или дългосрочен. Разбира се, винаги има изключения. Аз най-добре знам това, нали?

- Какво следва след "Ергенът"?

- Хмм, следва Ергенът вече да не е ерген. Шегувам се, разбира се. Животът на всяка една от участничките продължава. Въпрос на ум и находчивост е как ще си изиграеш картите.

- На 2 април ще бъдат поредните парламентарни избори. Ще гласувате ли и защо?

- Винаги съм изразявала правото си на глас. Заинтересована съм в бъдещето на нашата страна и смятам, че всички мои сънародници трябва да последват моя пример.

- Как ви се отразяват инфлацията и поскъпналите стоки? Каква сума ви е достатъчна месечно за живот и стандарт, които да ви удовлетворяват?

- Разбира се, че ми се отразява. Аз съм предприемчив човек, а предприемчивите хора винаги искат повече и се стремят да надграждат и вдигат стандарта си на живот постоянно, но не бих казала, че имам нужда от колосални суми, за да водя удовлетворителен начин на живот.

- Какви предложения получавате след предаването и какво да очакваме от Мони Зенгиннер занапред?

- Получавам много работни предложения, но съумявам да ги филтрирам и да се захващам само с най-перспективните. Очаквайте от мен да преследвам мечтите си. От феновете си очаквам да ме подкрепят, а на недоброжелателите си пожелавам все така кротко и чинно да ме гледат отстрани.

Четете още

Габи от "Ергенът" конкуренция на БГ Барби

Габи от "Ергенът" конкуренция на БГ Барби

Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

Габи и Мони от "Ергенът" пак се сдърпаха, едва не се сбиха

Габи и Мони от "Ергенът" пак се сдърпаха, едва не се сбиха

Ето я Габи от "Ергенът" преди корекциите

Ето я Габи от "Ергенът" преди корекциите

Реклама
Реклама
Реклама