Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14032089 www.bgdnes.bg

Глория на бунт срещу Ариа

Скандал! Една до друга, никога!

Феновете протестират срещу албум с обща снимка на певиците, искат корекция

Истински бунт сред феновете на Глория предизвика обложка на албум, на която примата е поставена до колежките Ариа и Диона. Изпълнителките фигурират заедно в сборно издание с песни "Хитовете на Пайнер".

"Да сложиш Глория до Диона и Ариа си е чиста подигравка. Яница някак ще ви преживеем", е първият коментар, който се появи във фенгрупата на Глория и само ден след това вече се разпространи във всички социални мрежи. Почитателите на фолкпевицата са скандализирани, че изпълнителка с нейната кариера и опит е сравнена с певици, за които трудно може да се каже, че имат хитове. Освен това скандалното им поведение в публичното пространство напълно контрастира на имиджа, който Глория е градила през годините.

Реклама

Тя се пази от скандали, а поведението й пред публика е повече от обрано. Самата Глория не е коментирала официално скандалната обложка, но е харесала някои коментари на свои почитатели, което е знак, че случващото се изобщо не й е приятно. В момента обложката не се появява в официалния каталог на "Пайнер" и вероятно ще бъде сменена, научи "България Днес".

Именно Ариа и Диона са сред най-скандалните в момента изпълнителки. Наскоро колежката на Гло публично захапа певицата, чието истинско име е Мария Цветкова.

"Да уточним какво е шоу в България! Между сеир и шоу има голяма разлика! Мисля, че повече се търси сеирът напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована.

А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори... Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката - това за мен е повече сеир, отколкото шоу", коментира звездата, визирайки Ариа, която често провокира по време на свои участия. Поведението на другата певица в обложката Диона също е доста по-разкрепостено от това на примата. Според фенове на певицата още по-обидно е, че в друг албум са събрани песните на всички останали нейни по-известни колежки като Преслава и Анелия.

Четете още

Глория връща бакшиши

Глория връща бакшиши

Глория направи фурор в сръбска телевизия

Глория направи фурор в сръбска телевизия

Глория впечатлява с тяло

Глория впечатлява с тяло

Глория с огромно деколте

Глория с огромно деколте

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама