Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14036899 www.bgdnes.bg

Венци Венц: Отрова от син скорпион ме спаси от тумор

"Отрова от син скорпион ме спаси от тумор, който ми откриха в челюстта".

Това ексклузивно призна в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви рапърът Венци Венц.

Животът му се променя през 2018 г., точно преди с творческата си половинка Павел да заминат за Куба. Зъболекарят му съобщава една вечер около 22,30 ч, че на рентгенови снимки се вижда "нещо".

Реклама

"Бях много шокиран, наложи се да ме свестяват с шамари, но заминахме за Куба. Там на яхтата на един човек ми казаха за отровата от син скорпион. Това е лек, който не може да бъде купен, но местните здравни власти го осигуряват на населението", върна лентата назад Венци Венц. Благодарение на природния екстракт "нещото" е като капсуловано и не му създава здравословни проблеми.

Павел и Венци Венц празнуват 10 години на музикалната сцена и по този повод си припомнят спомени от началото на кариерата си. Първият им хонорар е в размер на 300 лева и го разделят заедно с мениджъра си по онова време, който е братовчед на Павел. Парите заработват с участие в столично заведение. Двамата се запознават на един покрив, като две момичета ги водят там за срещи на тъмно. А Били Хлапето е първият човек, който им дава рамо за кариерата и им казва, че трябва да пеят за пари, а не просто като хоби.

Четете още

Венци Венц татко на син

Венци Венц татко на син

Рапърът Венци Венц очаква второ дете

Рапърът Венци Венц очаква второ дете

Реклама
Реклама