Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14038122 www.bgdnes.bg

Тото се подиграва с Любо Нейков

Комикът бил копие на Брендън Фрейзър във филма "Китът", "За мен това е чест", контрира комикът

Музикантът Тото от "Скандау" си направи шега с актьора Любо Нейков, която много от феновете му приеха за обидна.

Реклама

След последните наградите "Оскар", на които Брендън Фрейзър спечели статуетката за най-добра мъжка роля във филма "Китът", музикантът публикува негова снимка, придружена с текст.

"Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но...сега е момента."

Веднага голяма част от почитателите на родния актьор реагираха с гневни коментари. "Сравнението е много обидно. Да сравняваш хора на база килограми не е уместно", "Потресен от постъпката на Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен е дебела и безвкусна", пише друг. Наложи се Тото, който се изявява като водещ и на подкаст, да уточнява, че снимката е шега и не иска да обиди Нейков. Самият актьор също не се противи от сравненията с големия холивудски актьор.

"За мен е чест да ме оприличават на него. Гледал съм филма, с който спечели "Оскар" и ми хареса", казва продуцентът на "Комиците".

Въпреки че не се забърка този път в директен конфликт, в последните месеци Тото се прочу със серия от скандални изказвания. Последното е при гостуването на Боби Турбото в неговия подкаст. Докато двамата разговарят на различни теми, в един момент стигат до вечното разделение на родина и държава и ценностите на всеки един българин, който е решил да заживее зад граница. Споменава се заминаването на Васил Василев-Зуека извън граница и мнението на много българи, че по този начин актьорът е постъпил като предател, който бяга от родината си. Явно афектиран от тези коментари, Тото каза следното: "И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани, Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години след като това тука е Турция. Те са шесто поколение граждани на Турция. И тези хора обичат родината си, без да я има по граници", избухна Тото. След това при гостуването си при него и самият Слави Трифонов беше шокиран, че Тото си позволява да пие алкохол и да пуши, докато има гост в студиото.

Четете още

Любо Нейков иска да е Ергенът

Любо Нейков иска да е Ергенът

Любо Нейков замисля нов сериал
Любо Нейков замисля нов сериал

Любо Нейков замисля нов сериал

Любо Нейков се снима във филма за Ванга
Любо Нейков се снима във филма за Ванга

Любо Нейков се снима във филма за Ванга

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама