Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14052805 www.bgdnes.bg

Соня Йончева само с един концерт в София

Оперната звезда Соня Йончева ще има само един концерт в София в навечерието на Великден - на 12 април в зала „България“, на който ще представи бароков репертоар.

Второто шоу се отлага за лятото, защото спешен ангажимент съкращава престоя й в родината, съобщиха от екипа й.

Реклама

Сумите за закупените билетите за втората дата –15 април се възстановяват по следните начини:

- закупените онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането;

- закупените на каса билети се възстановяват само на касата, на която е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод;

Соня Йончева ще спази обещанието да изнесе още един концерт за българските си почитатели. Тя се връща в родината на 31 август.

На сцената на Летния театър във Варна световноизвестното сопрано ще изнесе Оперна гала с арии от популярни опери като „Травиата“, „Норма“ и „Тоска“.

Спектакълът е продуциран от Държавна опера – Варна и е с участието на Валентина Куцарова , мецосопран, Милен Бойков, тенор, Пламен Димитров, баритон и басът Ивайло Джуров. Диригент е Кръстин Настев, а режисьор Сребрина Соколова.

„Щастлива съм, че ще бъда част от тази Оперна гала с талантливи български колеги. Благодаря за поканата на директора на операта г-жа Даниела Димова, която ме покани да гостувам във Варна. Радвам се , че първата ми книга, озаглавена „Петнадесет огледала“ ще има премиера първо в България и то точно преди Великден, на концерта в София“, споделя Йончева.

Звездата ще има автограф сесия след концерта в зала „България“, където ще разпише на почитатели новия си албум „Куртизанката“, издаден от личния й лейбъл SY11 PRODUCTIONS, и книгата, посветена на любимите й оперни героини „Петнадесет огледала“.

Среща с почитатели и представяне на диска и книгата ще има и след концерта в Летния театър във Варна на 31 август.

Четете още

"Ла Скала" аплодира Соня Йончева

"Ла Скала" аплодира Соня Йончева

Соня Йончева показа гръд

Соня Йончева показа гръд

Соня Йончева събира мидички
Соня Йончева събира мидички

Соня Йончева събира мидички

Реклама
Реклама
Реклама