Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14056901 www.bgdnes.bg

С интриги "Сървайвър" кърпи рейтинга

Предаването с куп звезди начело с Благой Георгиев губи битката за зрители с всички формати на "Нова"

Нов хитър ход предприеха продуцентите на "Сървайвър", след като предаването, пълно със звезди, тотално изгуби битката за рейтинг с Нова тв.

Реклама

Отговорниците зад мащабната продукция решават да създадат интриги в шоуто в опит да вдигнат гледаемостта.

От "Сървайвър" се усещат, че нищо друго няма да подейства на хората така, както скандалите. Това е последният им останал коз в ръката, който те хвърлят, за да възбудят интереса у зрителите. Преди това турските продуценти, които стоят зад "Сървайвър", правят още няколко хода, за да задържат интерес към шоуто.

Първоначално риалити форматът, в който участниците трябва да оцеляват на самотен остров, бе заложен да се излъчва в неделя, понеделник и вторник. В последния ден от седмица предаването трябва да се конкурира с "Капките". Имитаторското шоу обаче разби конкуренцията според пийпълметрични данни. В делничните дни пък "Сървайвър" спори с "Хелс китчън", чието лице е шеф Виктор Ангелов. Според данните предаванията на Нова тв са 2, че дори и 3 пъти по-гледани от "Сървайвър" в деня на излъчване.

Затова се налага от Би Ти Ви да направят рокади. "Сървайвър" бе изместен в събота, за да не спори с "Капките". От Нова тв обаче веднага отговориха. Те преместиха друго предаване, което има висок рейтинг, в същия ден - "Един за друг". Резултатите на "Сървайвър" отново не бяха задоволителни и това накара Би Ти Ви да остави предаването само с 2 дни ефир - понеделник и вторник.

След като това също не дава нужния резултат, от шоуто залагат на доказан трик - скандалът продава. Тъй като през тази година шоуто се снима в почти реално време, продуцентите могат да реагират бързо, ако осъзнаят, че са допуснали грешка. От тази седмица половината от участниците смениха лагерите. Щом това се случи, скандалите веднага започнаха.

Реклама

Най-дейна в тях е кулинарката Божана Кацарова. Победителката от "Мастършеф", която се слави с пиперлив език, веднага започна да атакува Благой Георгиев и неговия приятел Георги Валентинов. Това направи впечатление на феновете на продукцията. И те са категорични, че атаките на Божана към бившите й съплеменници са по сценарий. Само допреди 2 дни готвачката бе в отлични отношения с всички от племето на "известните". Имаше само леки дрязги с фолкпевицата Татяна. Но сега изненадващо за всички подхвана най-популярните на острова - Благой и Валентинов. Същото направи и актрисата Снежана Макавеева. Звездата от "Под прикритие" вече не цепи басма на никого. И атакува най-вече Благой, въпреки че само до преди няколко дни бе в коалиция с него.

"Татяна Къцова пере гащите на Благо", каза Макавеева в епизода в понеделник. Във вторник тя отново захапа Джизъса.

"Благо е дошъл на курорт с приятелка! Той е в "Сървайвър", за да направи тен", каза Макавеева, а думите й веднага обиколиха всички социални мрежи и светски сайтове.

Четете още

Филип Буков ексклузивно: Дясната клапа на сърцето ми блокира в "Сървайвър"

Филип Буков ексклузивно: Дясната клапа на сърцето ми блокира в "Сървайвър"

Жената на Благо: Все някой трябва да му пере гащите

Жената на Благо: Все някой трябва да му пере гащите

Снежана Макавеева изригна: Благо е в "Сървайвър" на курорт

Снежана Макавеева изригна: Благо е в "Сървайвър" на курорт

Звездите се изпокараха в "Сървайвър"

Звездите се изпокараха в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама