Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14065064 www.bgdnes.bg

Милена в шок от човешки кости и котки в буркани

Заедно с Мейзер обикалят из Америка

Рок бунтарката качи в социалката си зловещи кадри на "експонати" от тату фест в Чикаго

Кадри, от които настръхват косите, качи тези дни в социалката си певицата Милена Славова. Те са от тату фест в Чикаго, където рок бунтарката наскоро изнесе концерт пред българската общност там.

Реклама

На видеото от феста, който тече в огромна зала със стотици посетители, камерата на изпълнителката на "Неам нерви" е запечатала... човешки кости и мъртви котки в буркани.

"Огромен ТАТУ ФЕСТ в Чикаго! За моя изненада продаваха човешки кости и умрели котки в буркан... щях да припадна", пропищя Милена.

Провокативната певица не уточнява как и защо тези "експонати" са попаднали на този фестивал и от чий "домашен музей" са излезли. "Явно е била толкова шокирана, че не е имала възможност да зададе на организаторите тези иначе съвсем логични въпроси", коментират нейни колеги.

Вихрушка от коментари се изви светкавично в профила на рокаджийката във фейсбук след публикацията на зловещите кадри.

Те варираха от реплики на нейни фенове с черно чувство за хумор до обидни квалификации за страните, в които се допускат подобни кошмарни зрелища.

"За какво са тези котки? Да си храним щурците ли?", прави опит за майтап виртуална приятелка на певицата. "Миленка, попита ли ги кво ги правят тези котки?", любопитства потребител с никнейм Иво Сашов. Дама, подвизаваща се като Радослава Василева в социалните мрежи, пък изригва: "Кости, котки... тия хора добре ли са, каква е идеята на това?". "Това изобщо разрешено ли е от властите? Ужасно", дава воля на омерзението си друга фенка на ексцентричната изпълнителка. "Луди са тези тук кукумицини... ужас", заклеймява страховития фест българката Любомира.

Реклама

За Милена обаче нито Чикаго, нито Америка се изчерпват с умрелите котки и човешките кости. Певицата хвали родолюбието на местната БГ общност, която обучава децата си на истински патриотизъм. Но може би едно от най-атрактивните преживявания на скандалната певица е посещението й в японски суши бар в Чикаго, в който сервитьорът налива от разстояние традиционната японска ракия - саке, в устата на видимо доволната Милена. Певицата определено поставя рекорд по-продължително пиене на алкохол, без да си поеме дъх, а след това се нахвърля на мидите "Сен Жак" - блюдо, което в елитните заведения по света и у нас струва майка си и баща си.

Изненадващо за хората, които не са от близкото обкръжение на рок ветеранката, тя е обиколила най-впечатляващите места на Западното крайбрежие в компанията на плеймейтката Анита Мейзер. Двете са напускали клипове в социалките си, на които се кефят на палмите и казината на Лас Вегас. Милена е обкрачила мощен мотор, докато Мейзер, която бе осъдена за непредумишлено задушаване на партньора си по време на интимен сеанс, предпочита лъскавите лимузини.

Четете още

Милена пя пред 400 българки в Чикаго

Милена пя пред 400 българки в Чикаго

500 лв. за албум на Милена

500 лв. за албум на Милена

Реклама
Реклама
Реклама