Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14081529 www.bgdnes.bg

Доротея Толева: Не знаех, че ще се снимам в "Мисията невъзможна" с Том Круз

Актрисата Доротея Толева не е знаела, че се явява на кастинг за филма "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" с холивудската звезда Том Круз.

Това призна самата тя в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Реклама

"Всичко тръгна от едно прослушване. Моят агент в Лондон се обади и каза, че трябва да участвам в един кастинг, и ще ми изпрати текст, който трябва да науча", разказа Толева.

Актрисата е трябвало да научи за 4 часа текста на български език, на английски с американски акцент, на руски език, на английски с руски акцент и на английски с български акцент. "Честно казано, аз дори не разбрах, че става въпрос за "Мисията невъзможна". Когато дамата, кастинг-режисьорката, която ми звънна за прослушването, обясни набързо каква голяма трудност било за продукцията да завърши снимките във Венеция и използва думите "мисията невъзможна". Аз реших че това е метафора. Но три дни по-късно получих имейл с потвърждение и тогава разбрах, че става дума за филма", сподели Толева.

Доротея Толева е позната заедно със своята близначка Емануела. Двете имаха своя рубрика в телевизионно предаване и участваха в риалитито “Африка: Звездите сигурно са полудели”. Първият сериал, в който тя се снима, бе "Господин Х и морето". Тя влезе в ролята на Вики Кънчева - бивш модел.

Четете още

Българка се снима с Том Круз в "Мисията невъзможна"

Българка се снима с Том Круз в "Мисията невъзможна"

Доротея Толева заряза автомобила
Доротея Толева заряза автомобила

Доротея Толева заряза автомобила

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама