Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14083951 www.bgdnes.bg

Христо Гърбов ходи на уроци по пеене заради "Капките"

Христо Гърбов ходи на уроци по пеене, за да се справи с новия си образ в "Капките".

Известният актьор по-късно днес ще се превъплъти в не кой да е, а в покойния български оперетен певец Видин Даскалов  

Това е и причината Гърбов да започне да ходи на уроци, защото задачата му този път хич няма да е лесна, не че бе лесна когато имитираше Кичка Бодурова, но досега Гърбов не е пял опера.

Реклама

"Ходя при един оперен певец - Сашо Мутафчийски. Няколко дни ме учи  как да заоблям тона и подобни неща, защото иначе става парадоия, а не имитация. Радвам се, че ми се падна именно Видин Даскалов. Имам страшно уважение към него, все пак е от времето на родителите ми", казва Гърбов по Нова тв.

Актьорът-комик върна малко лентата назад и поговори малко за образа на Кичка Бодурова в предаването "Като две капки вода".

"С голямо уважение подходих към нея, никога не съм искал да стане като пародия. Всичко се случи заради тези букети. Но мисля, че успях да пресъздам духа на Кичка." Това извинение, ако можем да го наречем така, идва след пост на естрадната певица, в който ясно си личи разочарованието й от актьора.

"Доколкото си спомням, това предаване заслужаваше името си "Като две капки вода", защото имаше добри попадения на имитации. Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си - пародия. Виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си", написа певицата.

Как ще се представи Гърбов в ролята си на Видин Даскалов ще разберем довечера. Само да не го заринат отново с букети, че ще си забрави текста пак.

Четете още

Морфов: Най-много ме обиди това, че ме предадоха артистите на Народния театър

Морфов: Най-много ме обиди това, че ме предадоха артистите на Народния театър

Кичка избухна след "Капките": Това е пародия!

Кичка избухна след "Капките": Това е пародия!

Христо Гърбов си забрави песента в "Капките"

Христо Гърбов си забрави песента в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама