Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14084259 www.bgdnes.bg

Рапърът Бате Сашо стана баща

На 47 синът на режисьора Никола Корабов се сдоби с наследник 

Доли ЛУКАНОВА

Рапърът Бате Сашо стана баща! Александър Корабов, както е истинското име на изпълнителя, се сдоби с наследник на 47 години, научи "България Днес".

"Благодарим ти, Господи, за нашата прелестна Юна! Шони, обичам те и се гордея с твоята вселенска женственост, сърцатост и душевност. Ти си моята героиня завинаги заради всичко, което усетих от теб през последните 14 години. И вече сме трима! Специални благодарности на целия екип. Велики сте!"

Реклама

Това написа синът на покойния кинорежисьор Никола Корабов в официалния си профил в социалните мрежи по повод едно от най-важните събития в живота му. Майка на новородената му дъщеричка е Светла Иванова, с която са двойка и в живота, и в работата от години. Двамата имат няколко песни заедно и много топли моменти.

Малката красавица Юна проплаква на 20 март в 19:13 часа с перфектни мерки. Бебчето се ражда 50 см и тежи 3 килограма и 200 грама.

Очаквано изпълнителят на "Поетите не спят" е на седмото небе от щастие. Както традицията повелява, Бате Са събира най-вярната си мъжка дружина и поливат бебето. За да се усети същността на празника, едрите мъжаги са се оборудвали с биберони за партито.

Бате Сашо започва от 5-годишен да ходи на пиано, после удря барабани, свири в различни групи, след което заминава за Канада, където учи и работи, за да оцелее. Музикалната му кариера в България стартира 2004 година като за нула време прави хитове, които едно цяло поколение помни и припява и до днес.

Редакцията пожелава на новите родители много здраве и радостни моменти!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама