Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14084780 www.bgdnes.bg

Чалга гилдията застана зад Мария

След като бе пребита от мъжа си Миро

Певицата: Всичко е зад гърба ми

Чалга гилдията изрази огромната си подкрепа към певицата Мария. Миньончето не се притесни и призна за може би най-сериозния проблем в днешно време - домашното насилие. Оказва се, че изпълнителката на редица хитове е пребита от съпруга си Мирослав. Грозната случка става през миналата седмица в жилището им. Съседите на семейството признават, че чуват викове от дома на Мария. Твърди се, че съпругът й е отправил закани за убийство към половинката си.

Всички колежки на певицата застават плътно зад Мария. Голямата част от тях звънят на миньончето и й споделят, че са до нея. И трябва да бъде силна, както и че ако има нужда от нещо, са насреща.

Реклама

Сред тях е Преслава, както и още много популярни личност като Ася Капчикова, Ивайла Бакалова и много други.

Ясно е, че Мария ще поиска развод от Мирослав. Двамата се ожениха на скромна церемония през 2021 г. Певицата обаче не ще и да чуе повече за половинката си. И по всичко изглежда, че той е загърбен.

"Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги и спомням. Благодаря на всички", пише певицата в социалната мрежа.

Тя отказва да говори по темата. Не отговаря на телефонните обаждания на редакцията. Най-вероятно Мария е посъветвана от адвоката си да не обелва и дума пред медиите. В момента Мирослав - мъжът на певицата, е под домашен арест.

Изпълнителката признава, че ще се съсредоточи изцяло към кариерата си на фолкдива. Най-вероятно по този начин тя иска напълно да забрави, колкото се може по-скоро, Мирослав.

Четете още

Мара Отварачката не успя да вкара любимия в затвора

Мара Отварачката не успя да вкара любимия в затвора

ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ! Мара Отварачката бита,
иска обезщетение от съпруг номер 3 (СНИМКИ ОТ СЪДА)

ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ! Мара Отварачката бита, иска обезщетение от съпруг номер 3 (СНИМКИ ОТ СЪДА)

Реклама
Реклама
Реклама