Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14093283 www.bgdnes.bg

Бащата на Айлин от "Ергенът": Дъщеря ми не е циганка!

Подценяват я в предаването, защото се страхуват да не ги засенчи, категоричен е 

Бащата на една от участничките в тазгодишния сезон на "Ергенът" Айлин Бобева е ядосан относно коментари на зрители по неин адрес. Ресми Бобев избухна публично заради намеци за произхода на семейството му и най-вече на дъщеря му, която в момента набира известност покрай предаването на Би Ти Ви.

Реклама

"Искам да съм циганин в България, но за съжаление този етнос не ме приемат за техен. Казват ми "ти си хорахай", което на техния език значело "турчин" .В Турция казвам, че съм българин, а пък те казват, че съм "техен". В България, когато кажа, че съм българин, чувам само обиди зад гърба си. Цвета на очите на дъщеря ми са като на баща ми, който беше с много светла кожа, светлокестеняв и със сини очи. Има и много етнически българи, които са с по-тъмна кожа от моята. Те какви са?", избухна Бобев. Той се гневи на обвиненията към Айлин, че нарочно крие в предаването произхода си.

Пред "България Днес" Ресми коментира, че дъщеря му често е подценявана в любовното шоу. Останалите участнички се опитвали да изкарат нейни недостатъци, защото се страхували от конкуренцията в нейно лице, а публиката е настроена да раздава негативни оценки на всички претендентки за сърцето на Евгени.

"Не казват нищо за спортните й успехи. Тя е шампион по карате", ядосан е още Ресми.

В момента Айлин е на подготвителен лагер в Банско. Идната седмица тя ще замине за Италия, където ще се състезава в дисциплината ката.

"Дъщеря ми е млада, красива и талантлива. Отдавна е навършила пълнолетие и сама избира пътя си, сама гради съдбата си, сама взима решения. Възпитали сме я да бъде дисциплинирана, отговорна, борбена и в същото време толерантна. Тя има много лични успехи - снимала се е в клип на много известен певец от Турция. По време на пандемията чистехме с нея и с майка й красиви места, превърнати в сметища. Има златен медала на Националното първенство по карате", каза още при старта на предаването Бобев. Според него не е верен и слухът, че дъщеря му е имала връзка с певеца Меди.

Междувременно изплува старо видео на Ресми, от което става ясно, че е бил участник в музикално риалити предаване, в което се е представил с песента Highway to Hell на AC/DC. Кастингът за таланти е бил преди 8 години, а във визитката си таткото на ергенката е заедно с децата си.

Четете още

Айлин от "Ергенът" опасно близка с Асен Блатечки! Праща му сърце

Айлин от "Ергенът" опасно близка с Асен Блатечки! Праща му сърце

Айлин пак при Меди

Айлин пак при Меди

Реклама
Реклама
Реклама