Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14095101 www.bgdnes.bg

Бой в "Сървайвър"! Светльо скочи на Станилия

На крачка от бой в "Сървайвър" бяха Светльо и Станилия. По време на играта за тотем, състезателката по кану-каяк загуби точка, а ядосаният Светослав скочи срещу нея с думите: "Тук сме дошли да побеждаваме". Двамата едва не се сбиха, а "синият" отбор възкликна, че поведението на Светльо е недопустимо. Битката завърши с победа за "червените", която донесе Станилия. Тя взе тотема и  победата за нейното племе.

"Беше дълга битка, аз съм възхитена от  уменията и хъса на Божана. Поклон пред нея и другото племе. Това, че имам повече опит в спорта ми даде преимущество", сподели Станилия.

Реклама

Братът на фолкпевеца Константин се извини за импулсивната си реакция и се оправда пред съотборничката си."Връщам си думите назад. избухнах и казах, че сме тук, за да даваме всичко от себе си и тя го даде", каза Светослав.

Дизайнерът Едис сподели, че Светльо е загубил уважението му и определи реакцията му като недопустима.

"До този момент уважавах Светльо, но това, което той направи спрямо Станилия не мога да го преглътна, той почти и скочи на бой. Това са нашите майки и нашите лели не може да си позволяваме да се държим така с тях, заяви дизайнера.

Със Станилия се уточнихме и нямаме проблем. Всичко е наред и няма нужда да правим драми, каза за финал Светльо.

По време на племенния съвет Дани, подведен от съплеменниците си извади скрития идол и сподели, че се чувства изигран след като не получи нито един глас срещу себе си.

"Явно съм навиен, защото ми се шушнеше от 3-4 места, че аз съм човекът срещу когото ще гласуват. Подведох се и извадих идола си", каза Дани

След преброяване на гласовете стана ясно, че Снежана е първата номинирана от племето на сините и първият сигурен дуелист.

Четете още

Жената на Благо си показа пеперудката на дупето

Жената на Благо си показа пеперудката на дупето

Елина аут от "Сървайвър"

Елина аут от "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама