Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14101830 www.bgdnes.bg

Мария награби гаджето на Икарите

Бакалова се преоблече два пъти, остана за коктейла с бг актьорите

Народният театър стана големият победител

Голямата българска звезда в Холивуд Мария Бакалова изненадващо се появи на наградите "Икар". Актрисата бе в компанията на новото си гадже - Валери Григоров-младши. Известно е, че приятелят на Бакалова е син на двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба Мария Гроздева.

Бакалова, която стана популярна в цял свят с ролята си в "Борат 2", се появи в Народния театър "Иван Вазов" в елегантен бял костюм. "Много съм щастлива, че съм тук. Радвам се, че точно днес, на Световния ден на театъра, съм с българските си колеги", каза тя.

Реклама

През цялото време актрисата се държеше за ръка с Валери, а веднага след церемонията двамата се появиха на коктейла и буквално... се награбиха пред очите на всички. Актрисата вече се бе преоблякла.

Преди това тя връчи наградата за водеща мъжка роля на Владо Пенев за невероятното му превъплъщение в поп Кръстьо в пиесата "Великденско вино" на Константин Илиев, под режисурата на Явор Гърдев.

Големият победител стана "Орфей" на Народния театър. Постановката взе приза и за режисура в лицето на Йерней Лоренци. Наградата взе директорът на първата ни трупа Васил Василев. Освен на актьорите той благодари и на жената до себе си - Надя Дердерян, която единствена "не го предава".

"Икар" за водеща женска роля получи Светлана Янчева за спектакъла "О, щастливи дни" от Самюел Бекет под режисурата на Маргарита Младенова от "Сфумато", а наградата за дебют взе режисьорката Кристина Беломорска - за "Морфин" по Михаил Булгаков.

Актьорът Алек Алексиев връчи награда за куклени постижения. Той излезе на сцената с жена си Яна Титова и двете дъщери и показа своя протест в подкрепа на режисьора Александър Морфов с фланелка с надпис: "Морфов".

С друг надпис на гърдите - "Народен театър", пък излезе целият състав, работил над спектакъла "Нора" от Ибсен под режисурата на Тимофей Кулябин. Екипът взе "Икар" за майсторско техническо осъществяване.

За чест и достойнство статуетка получи най-възрастната действаща актриса у нас - Мария Стефанова, а "Икар" за цялостен принос получи Антон Радичев.

Водещ на събитието бе актьорът Филип Аврамов.

Четете още

(СНИМКИ) Мария Бакалова се появи на "Икарите" с гаджето

(СНИМКИ) Мария Бакалова се появи на "Икарите" с гаджето

(СНИМКИ) Мария Гроздева на семейна почивка със снахата Мария Бакалова

(СНИМКИ) Мария Гроздева на семейна почивка със снахата Мария Бакалова

Вижте къде са на почивка Мария Бакалова и новото й гадже

Вижте къде са на почивка Мария Бакалова и новото й гадже

(Видео) Мария Бакалова поздрави гаджето си с клип за рождения му ден

(Видео) Мария Бакалова поздрави гаджето си с клип за рождения му ден

Реклама
Реклама
Реклама