Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14102174 www.bgdnes.bg

Писателят Калин Терзийски: Диана не трябваше да атакува публично Юлиан Вергов

С недоказано твърдение се съсипват кариерата и животът на един известен артист, каза писателят

"Диана Димитрова ми писа и негодуваше, че говоря по нейната тема", каза за "България Днес" известният писател Калин Терзийски. Преди няколко години начинаещата тогава актриса става негова "муза". Двамата впоследствие се разделят, но си остават приятели, както неведнъж е подчертавал и Терзийски, и Димитрова.

Реклама

"Ние толкова време сме били близки и сме имали общи проекти, даже имаме издадена обща книга - "Любовта на 45-годишния мъж", допълни популярният белетрист и публицист.

Това определено е новина, тъй като никой от читателите на тази книга не е подозирал за нейния скрит "съавтор". Нещо повече - образът на студентката от НАТФИЗ в романа е завоалиран и преди няколко месеца Калин Терзийски призна първо пред вестника, че главната героиня, в която е безумно влюбен писателят, е Диана Димитрова.

След последното интервю на Терзийски обаче, в което той разказва за отношенията си с битата актриса, тя го попитала "дали това е подкрепа".

"Аз й отговорих, че като казвам истината, съм най-добронамерен към нея", убеден е писателят.

Наскоро Терзийски сподели в медиите, че ще обяви становището си по конфликта Диана Димитрова - Юлиан Вергов едва когато цялата истина за него "излезе наяве".

"Да се заклеймява, да се съсипва името и животът на един човек, неговата кариера, без съдът да се е произнесъл по казуса, е зловредно и безчовечно", категоричен е Терзийски. Писателят е абсолютно сигурен и в нещо друго: "че не може да се каже дали Юлиан Вергов е убиец, мръсник и побойник, без това да е доказано".

Реклама

"А дори да е доказано - пояснява авторът, възпял навремето Диана Димитрова - все пак ние сме християни и се опитваме да прощаваме".

"Диана Димитрова не трябваше да прави изявление пред медиите, в никакъв случай, не трябваше публично да се обсъжда това и не знам какви са й мотивите. Аз съм против всякакво насилие, но когато обвиняваш някого, без да имаш доказателства, съсипваш живота на един човек, като го обявяваш за насилник", обобщава Терзийски, който преди време призна, че е бил "влюбен като куче" в Диана Димитрова.

Бях влюбен в нея като куче!

"Бях влюбен като куче в Диана Димитрова."
Припомняме, че в края на миналата година това разтърсващо признание направи първо пред "България Днес" Калин Терзийски. Днес обаче авторът на "Любовта на 45-годишния мъж" не застава категорично на страната на някогашната си "муза".
В интервюто писателят довери още, че през 2012 г. Диана Димитрова, която е и дипломиран художник, е нарисувала неговия портрет с кръв. Той с изумление установил, че ръждиво-кафяво-червената боя върху листа, който тя му връчила в плик, е всъщност кръв!
По думите на Терзийски двамата с Диана се запознават на премиерата на негова пиеса, но преди това начинаещата актриса му изпраща покана за приятелство във фейсбук, с което поласкава мъжкото му и творческо его.
В същото интервю известният белетрист призна, че съчувства на бившата си любима, защото според него актрисата "е подложена на психически тормоз след изповедта си".

Четете още

Слави удари рамо на Диана Димитрова, тя обяви, че се страхува от ново физическо насилие

Слави удари рамо на Диана Димитрова, тя обяви, че се страхува от ново физическо насилие

Диана Димитрова за нападките към нея: Екипът лъже!

Диана Димитрова за нападките към нея: Екипът лъже!

Екипът на "Откраднат живот": Не сме виждали Диана Димитрова да е бита

Екипът на "Откраднат живот": Не сме виждали Диана Димитрова да е бита

Диана Димитрова след публикации, че пращала голи снимки: Очаквам да ме обявят и за канибал!

Диана Димитрова след публикации, че пращала голи снимки: Очаквам да ме обявят и за канибал!

Реклама
Реклама
Реклама