Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14103291 www.bgdnes.bg

Лили разпродава билетите по 500 лв. като топъл хляб

На балкона свършиха почти веднага

Примата попиля Джон Малкович, харчи се много по-добре от американския актьор

Примата на родната естрада Лили Иванова разпродава билетите за концерта си в Народния театър по 500 лева като топъл хляб. Засега са останали съвсем малко от тях, а повечето от желаещите са заявили безценното си място онлайн.

Реклама

С този интерес певицата засенчва дори холивудската звезда Джон Малкович. Най-високите цени за спектакъла му "В самотата на памуковите полета" бяха по 400 лв. и предизвикаха един месец дискусия скъпи ли са или не. Ходът на Лиленце-пиленце обаче е рекорд в родния шоубизнес за най-скъп билет на бг концерт.

Първоначално заявените билети за 500 лева са 56 броя - те се намират на 3, 4 и 5 ред в партерния салон пред голямата сцена. Само от тях родната прима на естрадата се очаква да изкара 29 хиляди лева. На предните и на следващите редове се продават още 57 билета по 300 лв., което ще напълни сметката й с още 18 100 лв. Досега 300 лв. бяха най-скъпите билети за вход на двата й концерта в НДК на 15 и 16 декември.

В Народния театър най-евтини са 15 билета по 100 лв., но те са на последния ред от двете страни на балкона. Пред тях местата са по 150 лв. и 200 лв. По две стотачки струват и седалките на последните четири реда на партера. За тях все още има места, като почти пълен автобус от Бургас с фенове на примата се изсипал пред Народния театър да си купува от тях, тъй като не можело да се запазват.

"Лили прави прецедент, но това е характерно за нея. Тя проправя пътеки и е невероятна! Много я харесвам", сподели актрисата Мария Стефанова, която е набор на певицата. И двете са на 83 години.

В понеделник вечер Мария Стефанова взе наградата "Икар" за чест и достойнство и държа публиката на крака 10 минути в бурни ръкопляскания.

"Аз съм най-възрастната действаща актриса в България, а Лили Иванова е най-възрастната естрадна прима на България. Горда съм, че имаме такава фигура в естрадата", каза още Мария Стефанова.

Четете още

Лили с концерт и в Народния

Лили с концерт и в Народния

Уникално! Лили Иванова дари пари за "Левски". Вижте сумата

Уникално! Лили Иванова дари пари за "Левски". Вижте сумата

Реклама
Реклама
Реклама