Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14103928 www.bgdnes.bg

С песни, танци и без магданоз ресторантьорът Виктор Ковачев умили шеф Виктор Ангелов в Адската кухня

Днес съм много любовно настроен и всичко се вижда в моята чиния“, каза Виктор от Варна на Виктор от София в предаването „Хелс Кичън“


32-годишният Виктор от Варна, който в момента работи като управител на италиански ресторант в София, успя да зарази с позитивната си усмивка всички, и най-вече адаша си, Шеф Ангелов, в риалитито за гурме храна.

Реклама

Тази усмивка на лицето ти на какво се дължи?“, поинтересува се Шеф, когато морския стихоплетец му представяше блюдата си. „На песните от днес“, беше краткият отговор.

Това разнежи и докара до романтизъм душата на изглеждащия лош Шеф Ангелов, и той направи обещание пред всички останали в битката участници:

Караоке фен, значи. Знаеш ли, ако готвиш така, както пееш и танцуваш, всеки ден ще правя караоке специално за теб! Даже ще прекръстя ресторанта – „Караоке ресторант“. Ето тази усмивка искам да виждам по-често!", каза Ангелов. 

В отговор на думите му варненецът се размечта: „Ако има „Караоке ресторант“, аз ще съм дива там. Даже си го представям с микрофона. Докато готвя. Благодаря, шеф!", и завъртя тяло около собствената си ос Виктор, правейки се, че с едната ръка държи микрофон, а с другата разбърква ястие в дълбок съд върху огъня..

Шеф доволно подкани Виктор да види неговата усмивка и получи одобрително намигване и кимване с главата надясно. „Браво, поздравления! Справил си се. Единствено за магданоза да те питам. Къде е?“, все пак за нещо се хвана Ангелов. А Виктор кротко си призна: „Бях го нарязал, но впоследствие забравих да го, и…“, и направи типчиното за поръсване на ястия с пресен магданоз движение с дясната китка. „Без магданоз, но въпреки това прецизна работа. Виктор, ще ти кажа още нещо. Смятам, че най-накрая се пробуди. Поздравления, добра работа!", не спряха хвалебствията по адрес на скромния ресторантьор.

Реклама
Реклама
Реклама