Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14111220 www.bgdnes.bg

Скандал с майката на Мария Бакалова

Обвиняват я в нецензурен език, тя твърди, че клеветят дъщеря й, без да е дала повод

Докато Мария Бакалова се носи на крилете на любовта с гаджето си Валери Григоров, нейната майка Румяна я брани от злобни коментари в социалните мрежи, установи "България Днес". Дискусиите, в които влиза на тема колко талантлива е Мария, обаче й изиграха лоша шега. В опит да защити наследничката си г-жа Бакалова се скара със свой съгражданин от Бургас, който след това обяви в социалните медии, че си позволява да използва нецензурен език.

Мъж на име Александър Иванов е публикувал в групата "Майките на Бургас" разговор с родителката на холивудската актриса. Тя започва с обръщение: "Ей, боклук". Следват още обиди, че въпросният господин избива комплекси, пишейки негативни коментари за Мария.

Реклама

Част от потребителите в групата се възмущават от езика на г-жа Бакалова. Според тях по този начин майката на Мария само я излага, а звездата от "Борат 2" няма нужда от подобна защита, защото вече е доказала името си в световен мащаб. Според други е нормално мама Румяна да се ядосва, като чете непрекъснато обиди за детето си, и то от хора, които изобщо не я познават.

Майката на Мария от самото начало отказва да дава интервюта именно за да не навреди на дъщеря си.

"Толкова неща се изписаха за нея. Хората, поне голяма част от тях, злобеят, омаловажават, клеветят и обиждат, без Мария да е дала повод. Нито е нахална, нито се е самозабравила, добре е, че няма и минута да чете тия измислици", сподели Румяна пред "България Днес".

Според нея в публичното мнение за Бакалова има голяма степен завист. Нещо, което майката на актрисата ни не е очаквала, поне в началото.

Впоследствие мама Румяна защити дъщеря си от непремерените изказвания на преподавателя й проф. Иван Добчев, който не нападна еднолично Мария, а филма, в който участва тя - "Борат 2".

"Мария има качества и можеше да стане много сериозна актриса, драматична актриса. А стана нещо като поп звезда", каза тогава Добчев.

Майката на актрисата не очаквала такава реакция от негова страна. "Мислех, че на професора няма да му хареса филмът или нещо лошо ще каже, но не и ролята, в която дъщеря ми влезе в него", коментира преди време Румяна.

Четете още

(СНИМКИ) Мария Бакалова се появи на "Икарите" с гаджето

(СНИМКИ) Мария Бакалова се появи на "Икарите" с гаджето

(СНИМКИ) Мария Гроздева на семейна почивка със снахата Мария Бакалова

(СНИМКИ) Мария Гроздева на семейна почивка със снахата Мария Бакалова

Мария Бакалова води майка си в Канада

Мария Бакалова води майка си в Канада

Гаджето на Мария Бакалова я запозна с цялата рода

Гаджето на Мария Бакалова я запозна с цялата рода

Реклама
Реклама
Реклама