Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14116811 www.bgdnes.bg

Какви полезни функции за спортни залози има Sesame BG? advertorial icon

Сайтовете за спортни залагания, които се посещават от пълнолетни играчи, стават все по-интересни за тях. Това се дължи на иновативните функции за спортни залози, каквито могат да се видят и в онлайн платформата на Sesame BG. В тази статия ще разгледаме няколко полезни функции, до които потребителите имат достъп и могат да използват, за да подобрят играта си.

Видове полезни функции за залози в Sesame?

Влизайки в букмейкърската част на Sesame BG, ще откриете цял куп полезни функции за залози на спорт. Операторът е вложил максимални усилия, за да направи сайта си по-привлекателен за клиентите и до този момент се справя добре, с тази си своя задача. В следващите няколко реда, ще споменем функционалностите, които печелят най-голямо внимание от играчите към този момент.

Кеш аут опция в Sesame

Опцията за затваряне на залога, която повечето играчи познават под името „Cash out” е налична в Сезам онлайн. С нея можете да предотвратите загубата на пълния си залог и да върнете част от заложената сума в игралната ви сметка. Това се случва, когато отборът, на който сте заложили изостава в резултата. Може и да излезете на плюс, ако използвате „Cash out”, а вашия тим е вкарал повече голове от съперника. Това е наистина полезно решение, което може да бъде използвано.

Бет билдър в Sesame

Бет билдър (създай залог) е функция, която ви позволява да обедините няколко пазара в един общ залог. Така например, ако заложите на мача Левски – Цска, може да прибавите залози за това, че Левски ще спечели първото полувреме, ще вкара повече от 2 гола и ще спечели мача. Същото може да бъде направено и в полза на отбора на Цска, когато използваме Сезам бет билдър.

Ако искате да научите повече за опцията създай залог, в този линк ще откриете информация, която ще ви бъде полезна и ще можете да се възползвате от въпросния bet builder, без да имате никакви проблеми. В статията е описана функцията подробно, за да бъде тя максимално разбираема за вас.

Анимирани схеми в Sesame

На този етап Сезам не предлагат пряко излъчване на мачовете, но ако залагате в раздел „На живо“, можете да се възползвате от функцията с анимирани схеми. Тя ви предоставя възможност да проследите симулация на дадената спортна среща, за да видите, кой отбор владее повече топката, какви са преимуществата на даден играч, какъв е резултата и още множество важни за вас неща.

Анимираните схеми се намира в раздел „На живо“ и важат за спортните залагания в реално време. Те са неразделна част от сайта и помагат много на залагащите, тъй като са направени достатъчно изчерпателно и отразяват всичко, което се случва на избраното от вас за залагане спортно събитие.

Важно за играчите в Sesame BG

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама
Реклама
Реклама