Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14116923 www.bgdnes.bg

Какви полезни функции има в Betano mobile? advertorial icon

Не са малко пълнолетните играчи, които предпочитат да залагат през мобилни устройства. Букмейкърите и онлайн казината пък включват в своите мобилни сайтове и приложения много интересни предложения. В тази статия ще ви запознаем с полезните функции в Betano mobile, тъй като мобилната версия и приложенията за Android и iOS, са направени на най-високо равнище.

Видове функции за залози в Betano mobile

Ако искате да се насладите на Betano mobile през телефон или таблет, можете да го направите по два начина. Единият е да използвате мобилната версия, в която има множество полезни функции, а другият е като изтеглите приложение за Android или iOS. Тук обаче всички си задават въпроса, какво ще открият, когато играят през мобилно устройство, а ние сме готови да им дадем отговор.

За почитателите на спортни залози са подготвени най-полезните функции. Те могат да затворят залога си използвайки „Кеш аут“ опцията, така че да предотвратят загуба на целия залог или пък да излязат на печалба. Възможността за затваряне на залога е налична в електронния фиш, който ще видите в мобилния сайт на Бетано. Опцията се активира с един клик и не е сложна за използване.

В допълнение идва и още едно полезно предложение. Става дума за Betano Bet builder, с чиято помощ може да комбинирате няколко пазара в един залог. Вие може да изберете, кой отбор ще вкара повече голове, кой ще победи през първото полувреме и как ще свърши целия мач. Коефициентите на тези маркети се сумират, така че при успешен залог, печалбата е много висока.

Потребителско изживяване в Betano mobile

Потребителското изживяване в Betano мобилна версия или чрез използване на приложение, е много силно, както ще се уверят мнозина от вас. За начало, трябва да бъдете сигурни, че Betano mobile е напълно сигурно и безопасно за игра приложение, което ще ви донесе положителни емоции. Така например, можете да залагате на живо и в същото време да гледате мачовете.

По време на залозите в реално време е добавена функцията xGoals, която проследява вероятността за отбелязване на голове от даден отбор към актуалния момент на двубоя. Това е още едно нововъведение, което не можете да срещнете във всеки мобилен сайт, но тук имате възможност да го изпробвате. Общо взето всички е на високо ниво, което прави чест на Бетано.

Именно отбелязаните по-горе полезни функции, са основната причина повечето клиенти на Бетано да играят през смартфон, iPhone, iPad или таблет. Те намират мобилните залози за изключително привлекателни, а и не им липсва нищо, което могат да открият и на компютъра. Операторът е разработил отлична мобилна версия и още по-практични апликации за Android и IOS устройства.

Важна информация за потребителите

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама
Реклама
Реклама