Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14128464 www.bgdnes.bg

Щерката на Вергов събира витамин D пред НАТФИЗ

Алина умело съчетава репетиции и уроци по актьорско майсторство 

Скандалите около Юлиан Вергов не пречат на единствената му дъщеря Алина да се среща с другари.

Наследничката на актьора бе засечена пред НАФТИЗ на сладка раздумка със състуденти. Дъщерята на именития ни актьор е тръгнала по стъпките на татко си. Тя учи в академията вече втора година.

Реклама

Вездесъщите папараци на "България Днес" запечатаха в кадър Алина пред НАТФИЗ, дни след като скандалът с баща й и Диана Димитрова се разяри с пълна пара.

Както е известно, актрисата твърди, че е била зверски пребита по време на снимките на "Откраднат живот". За насилник пред полицията тя посочва Вергов.

Юлиан е категоричен, че няма такова нещо. И обвини Димитрова, че е пращала неприлични съобщения на дъщеря му. По това време тя е била на 15 години.

По лицето на Алина няма и помен от притеснение. Тя се наслаждава на времето, прекарано със състудентите си в академията. Алина и част от колегите й се наставят пред "прозореца" на НАТФИЗ, където обикновено се събират бъдещите актьори. Вергова не спира да приказва с хората от класа, докато те хапват и дърпат по някоя друга цигара.

Цялата компания използва малкото слънчеви лъчи, за да се зареди с витамин D, както и с още по-положителна енергия.

Алина е затрупана с ангажименти в последните дни. Тя е нонстоп на репетиции и уроци. А за капак за всичко името й се превърна в ябълка на раздора между Димитрова и татко й. Младата наследничка на Вергов явно не се трогна от драмите, които се случват. Или поне не го показва публично.

Тя, разбира се, подкрепя баща си, ала въпреки това още не е говорила публично дали е получавала неприлични съобщения от Диана Димитрова, както сподели баща й преди няколко седмици.

Четете още

Нов обрат! Куп колеги на Диана Димитрова от "Откраднат живот" я защитиха!  Отвореното писмо било фалшиво

Нов обрат! Куп колеги на Диана Димитрова от "Откраднат живот" я защитиха! Отвореното писмо било фалшиво

Втори от екипа на "Откраднат живот" застана зад Диана Димитрова. Карали го да подпише писмото срещу нея, част от останалите били подведени

Втори от екипа на "Откраднат живот" застана зад Диана Димитрова. Карали го да подпише писмото срещу нея, част от останалите били подведени

Реклама
Реклама
Реклама