Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14132365 www.bgdnes.bg

Поля и Здравко от "Един за друг": Нашите фаворити са Криси и Арти

В студиото на "Събуди се" по Нова тв Поля и Здравко разказаха повече за своята любов и споделиха емоциите си от преживяното във "Вилата на любовта".

"Аз открих, че се допълваме и мога да му имам пълно доверие. Когато сме заедно, можем да се справим с много неща. В игрите за двойки в предаването се справяхме много добре. А на женските игри, аз се справях зле", споделя Поля.

Реклама

"Разбрах, че все още не знам много неща за нея. Предстои да ги научавам и откривам. Имаше игри, в които не знаех отговорите, свързани с нея. Изненада ме това, че в известна степен Поли преодоля един от страховете си, а именно този от височини“, допълва Здравко. 

"В една от игрите, трябваше да се катерим по стена, успях да стигна до върха", разказва Поля.

"Най-трудното в "Един за друг" е да свикнеш със средата, в която си попаднал. Зоната на комфорт се променя", споделя Здравко.

"Участието ни в "Един за друг" беше едно невероятно приключение. Игрите и хората във "Вилата на любовта" – всичко беше прекрасно. Не сме искали да убеждаваме никого, че трябва да останем в предаването. Знаете, че когато дойде време за гласуване, повечето двойки гласуват по сърце. Всеки прави избор кого да подкрепи. Благодарни сме на Криси и Арти. Дадоха ни шанс веднъж. Всички двойки заслужават да победят, но ние подкрепяме Криси и Арти. Димана и Христо също са ни фаворити. С по-голяма част от другите двойки ще останем приятели, а с някои добри познати."

Четете още

Поли и Здравко напускат "Един за друг" по-влюбени от всякога

Поли и Здравко напускат "Един за друг" по-влюбени от всякога

Люлки са препятствието в "Един за друг"

Люлки са препятствието в "Един за друг"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама