Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14142871 www.bgdnes.bg

Чалга певицата Роксана ПОКАЗА новия си приятел - загаджи се с "ангел от ада"

Певицата се появи на наградите Music Star Awards с як блондин, член на едноименната мотобанда

Певицата Роксана е пуснала нова любов в живота си, научи преди всички "България Днес". Фолкдивата се е загаджила с член на бандата "Ангели на ада". Младият рус левент придружаваше Роксана на церемонията по връчването на наградите Music Star Awards, видя още вестникът, а палавницата на попфолка се окичи с приза "Посланик на българите в чужбина". Двойката си направи селфи в асансьора, но по време на събитието влюбените не си позволиха нито един жест на интимна близост.

Реклама

Според познавачи на жанра певицата и новият й приятел ще обявят на малко по-късен етап връзката си пред публиката. На церемонията любимият на Роксана дори бе замаскиран в групата на нейните бодигардове, но гостите със зорки очи веднага забелязаха, че броят им е нараснал от трима на четирима.

Певицата с труден характер най-после е намерила сили да сложи точка на съвместния си живот с Александър, белязан от чести семейни скандали. След всяка разпра той правеше разкошни подаръци на половинката си и я поздравяваше с хитови парчета на нейни колеги. Тези трикове минаваха няколко години, но явно на певицата вече й е писнало и не желае повече да си играе на "иди ми, дойди ми" с благоверния си. Роксана сияе до своя "ангел от ада" и поне на пръв поглед изобщо не се смущава от скандалната слава на тази група. Остава открит въпросът дали изпълнителката и новият й избраник живеят под един покрив. Преди да се залюби с русия левент, Роксана и Александър деляха общ дом в Плевен и Ловеч и отглеждаха двамата си синове.

Наскоро Роксана изплака пред медиите и болката от огромната трагедия, която я сполетя - загубата на майка й, отишла си само за 20 минути. "Но Ивана ме спаси да не полудея", благодарна е на звездната си колежка Роксана.

Четете още

Роксана се цупи на Софка
Роксана се цупи на Софка

Роксана се цупи на Софка

Фолкпевицата Роксана проговори пред "България Днес":  Имам нов мъж, но не е бандит

Фолкпевицата Роксана проговори пред "България Днес": Имам нов мъж, но не е бандит

Рокси залюби рокер

Рокси залюби рокер

Роксана пее за Исус

Роксана пее за Исус

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама