Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14148121 www.bgdnes.bg

Как да вземем Palms Bet бонус за La Liga? advertorial icon

Онлайн букмейкърите често пускат бонуси за различни първенства и турнири. В тази статия избрахме да пишем за Palms Bet бонус за La Liga, тъй като много пълнолетни играчи се вълнуват от основния шампионат на Испания и биха се радвали да получат добра оферта за залози. Как да вземете бонус за испанското първенство в Палмс Бет, ще научите в следващите редове по-долу.

Какво представлява Palms Bet бонус за Ла Лига?

Ако сте от играчите, които следят все нов Palms Bet Bonus, то тогава ще се зарадвате на офертата за един от най-големите шампионати в Европа, а именно този на La Liga. За всеки кръг от испанското първенство, е предвиден общ награден фонд от 2500 лева, който е разделен на 5 части по 500 лева. Преди да усвоите бонуса, трябва да се запознаете с неговите правила, тъй като те са важни.

На първо място споменаваме основните условия, сред които са минимален залог за участие на стойност 20.00 лева, минимален коефициент 1.30 и поставяне на залог преди двубоя или на живо..

Вие можете да извършите единичен залог или множествен залог, като имате право само на едно участие за бонус в рамките на кръга от първенството. А сега нека преминем към другите правила.

Правила на Palms Bet бонус за La Liga Испания

Бонусът е валиден до 04.06.2023 г. и за него могат да се борят всички регистрирани играчи. Всеки играч има право на едно участие за бонуса, като заложи най-малко 20 лева на включените 10 мача от Ла Лига Испания. Участието на играча се отразява в бонус секцията „ЛаЛига Шанс“, а един кръг продължава до изиграването на последния мач. Общият брой кръгове за участие са 38 на брой.

За всеки кръг букмейкърът ще раздава парични награди, като за 37 кръга ще се раздадат по 500 лева за първите 5 познали мачовете, а за 1 кръг ще бъдат раздадени 15 награди по 500 лева на 15 участника. Печелившите играчи се теглят на случаен принцип и се публикуват на бонус страницата на „ЛаЛига Шанс“. Там, разбира се, можете да намерите и пълните изисквания към този бонус.

Общият награден фонд за всички 38 кръга, е в размер на 100 000 лева. Паричните награди се дават еднократно под формата на безплатен залог. Вие можете да залагате с бонус сумата, но ще получите само спечелените пари от залога, а самата промоционална сума ще бъде извадена. Това е правилото за безплатните залози, с което трябва да се запознаете, ако не сте го направили.

За да се класирате за този бонус, трябва да спазите горепосоченото условие за минимален залог от 20 лева и да залагате на мачове с коефициент поне 1.30, но не и по-нисък. В случай че имате допълнителни въпроси вижте промо секция „ЛаЛига Шанс“ или потърсете връзка с поддръжката.

Важно предупреждение за играчите

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Реклама
Реклама
Реклама