Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14153474 www.bgdnes.bg

(НЕВИЖДАНИ СНИМКИ) Фънки хапва дюнер в полунощ

Обичам да ги ям след концерт, казва музикантът, който не е почитател на здравословната кухня 

"Както всички младежи след дискотека, така и аз обичам да ям дюнери след концерт."

Това разкри Димитър Ковачев-Фънки, след като "България Днес" го забеляза да чака на опашка за дюнери в Бургас в малките часове на деня. Музикантът опроверга всички слухове, че е на диета, и показа, че като голям българин може с лекота да изяде не един, а цели два големи дюнера.

Реклама

"Не се притеснявам от това да ям вредна храна. По традиция винаги след участие на "Черно фередже" излизаме с групата и търсим нещо за ядене. Но по това време на нощта обикновено работят само дюнерите", споделя пред вестника Фънки. По негови думи това е едно от любимите му преживявания през вечерта, тъй като пред дюнерите се събират само млади хора, които са във весело настроение след дискотека. Младежите винаги го спирали и му се радвали от сърце.

"Обичам да си хапвам тлъстичко, дори сланина консумирам по всяко време на годината. Нищо не е в състояние да ме спре, да ме накара да махна най-любимото си месо от трапезата. Направо са ми странни онези, които твърдят, че през лятото ядат само плодове и зеленчуци. Нямам нищо против доматите, чушките и краставиците, но за мен те са гарнитура към пържолите", категоричен е музикантът, който показа, че не е почитател на здравословното хранене.

Освен любител на изкушаващата арабска кухня рокаджията е върл любител и на чашката.

"Имам леко висока кръвна захар, но не съм вземал мерки за нея. Ако пия алкохол, то предпочитам да е водка, тя е най-добра за хора с повишена кръвна захар", разкрива Фънки.

Четете още

Известни българи зоват: Вдигнете заплатите веднага!

Известни българи зоват: Вдигнете заплатите веднага!

Фънки: Давам свобода на всички

Фънки: Давам свобода на всички

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама