Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14158899 www.bgdnes.bg

Напрежението в "Ергенът" ескалира, Евгени с кардинални решения

Забавни предизвикателства, болезнени откровения и остри словесни престрелки ни очакват в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Наред с обичайните „захапки“ между претендентките, зрителите ще станат свидетели и на сензационен конфликт, който ще изисква незабавна реакция от страна на Евгени.

В сряда вечер (5 април) Наум ще пристигне в имението с писмо от „ергена“ с имената на поканените момичета на поредната забавна групова среща. Този път претендентките за сърцето на пианиста ще се превърнат в снайперистки и ще трябва да премерят сили в „безмилостна“ игра на пейнтбол. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за открито разделение, агресивен подход и сълзи от болка в очите на една от „улучените“ дами. Каква ще е реакцията на Евгени, кой ще е отборът, който ще разгроми противниковия лагер и ще завоюва победата, и каква ще е наградата, предстои да разберем утре вечер от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на дългоочакваното за Пам романтично уединение с Евгени. Есеистката ще бъде откровена пред музиканта за трудния път, през който е преминала, и за негативните нагласи, с които се е сблъскала още преди да започне да се снима. Това ще окуражи Евгени също да разкаже за неодобрението, което е срещал в професията си, от хора, които не са вярвали в таланта му.

Четете още

Победителката от "Ергенът" със забрана да говори

Победителката от "Ергенът" със забрана да говори

Габи за развръзката в "Ергенът": Валерия е най-подходящата за Евгени

Габи за развръзката в "Ергенът": Валерия е най-подходящата за Евгени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама