Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14193954 www.bgdnes.bg

БОМБА! Сашо Кадиев може да бъде СМЕНЕН от Николаос Цитиридис

Вероятно наесен елинът от вечерното шоу на бТВ Николаос Цитиридис ще стане и сутрешен водещ на „Преди обед" в ефира на медията, а Сашко ще озарява с присъствие колежката си Деси Стоянова и студиото 1-2 пъти седмично. Това се готви в кухнята на бТВ, научи „България Днес".

Синът на Катето Евро Александър си направи фотос като за бароков портрет с любимите си същества - годеницата си Ивелина Чоева и мъничката булонка, която неотдавна й подари. Видимо щастлив, че ще има повече време за тях, дъщеря си и актьорската професия, след като се оттегли от дългогодишния си престой в ефира на бТВ, на Кадиев е възможно да му е все едно кой ще го отмени в медията.

Реклама

Вероятният довод за избора на Николаос е, че той почти е без работа заради единия ефирен час, с който разполага седмично. И макар да стана креативен продуцент на шоуто си, това е крайно недостатъчно за ефирен кворум.

Именно поради тази причина, а и защото е доста забавен, вече понашумя с интелектуалния си капацитет и стана прилично известен, продуцентът на „Преди обед“ Георги Тошев обмисля да подсиури на Николаос още ангажименти. С което и да намали натоварването на Сашко Кадиев, тъй като той явно изнемогва и всичко това е започнало да се отразява на здравословното му състояние.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама