Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14198855 www.bgdnes.bg

Дария Митушева от сериала „Вина": Надявам се пак да бъда нечия любовница!

Започват снимките на втория сезон на винената сага

Няма да откажа роля за втория сезон на сериала „Вина", така че силно се надявам да продължа да бъда нечия любовница!"

Така се пошегува актрисата Дария Митушева, която в наскоро приключилия първи сезон на станалия много популярен сериал на режисьора Виктор Божинов играеше ролята на любовницата Антония. Дария, чието превъплъщение на палавница оплете героите на Михаил Билалов и Веселин Калановски, сподели още за „България Днес": „Най-мечтаните ми роли са на странни типажи, отхвърлени от обществото. Всеки иска да е умен, но не ми се играят красиви и готини мацки! По-интересно ми е да ровя, търся и намирам характерите на персонажите. За мен актьорството е пътуване в самия себе си. Ролите ми в наши продукции все са били странни - аутист, гей мацка... А тази на мръсницата Антония май е най-нормалната засега".

Реклама

Нейната най-добра приятелка в лентата, еноложката Елина и дъщеря на Билалов, Елена Телбис, ни довери: „Не разбирам от вино и алкохол, но вече знам - имаме злато в ръцете си! Ролята оказа отражение на живота ми - започнах да обръщам внимание на питиетата и вече да знам защо не/ми харесват. В страната ни има невероятни специалисти и е време България да се върне в центъра на винената карта на Европа, където е мястото й", убедена е Телбис.

Не съм недоволен от играта си. Има сцени, в които си казвам как е можело да стане по-добре, и не е въпросът до втори сезон. Винаги ще бъде една непрестанна надпревара с мен след 5 години. Но като ги достигна, този Владо ще е вече с още 5 напред", разсъждава за непрекъснатия стремеж към личностно развитие главният герой в сериала Владимир Зомбори.

За екранния си Филип е имал високи изисквания, затова му е било нужно повече време да осъзнае, че в сериала правят нещо наистина качествено. „Много е трудно човек да си даде равносметка, гледайки се отстрани. През цялото време ми беше странно - никога не съм имал толкова обемни снимки и важна роля в сериал. Голяма част за разказването на историята и отговорността падна върху мен, беше напечено през цялото време", добавя половинката на актрисата Весела Бабинова в реалния живот.

Съвсем скоро започват снимките за втория сезон на филма „Вина".

Четете още

Феновете на сериала "Вина"се сляха с героите му

Феновете на сериала "Вина"се сляха с героите му

Сериалът „Вина" с втори сезон

Сериалът „Вина" с втори сезон

Режисьорът на "Вина":  Вместо "Добър ден" си казвахме "Наздраве!"
Режисьорът на "Вина":  Вместо "Добър ден" си казвахме "Наздраве!"

Режисьорът на "Вина": Вместо "Добър ден" си казвахме "Наздраве!"

Божинов снима "Вина" в Мелник

Божинов снима "Вина" в Мелник

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама