Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14204828 www.bgdnes.bg

Бившата грация Кудрявцева: Съжалявам за силикона

Гимнастичката увеличила бюста и напомпала устни

Бившата руска гимнастичка Яна Кудрявцева съжалява за силикона, който си е сложила. Красавицата разкри това в интервю за YouTube канала "Без вода". Там ексграцията разказа защо си е направила операция за увеличаване на бюста и е напомпала устните си.

"Гърдите си направих на 19 - каза Яна. - Веднага след като приключих кариерата си, отидох в клиниката. Сега с времето разбирам, че това изобщо не е необходимо. Но тогава имах някакъв комплекс, от който исках да се отърва."

Реклама

Две години по-късно Кудрявцева напомпва и устните си.

"Просто не мога да махна хиалурона. Трябва да работя усилено, за да изчезне всичко. Спомням си, че получих много омраза за това. Често се пише, че устата ми е крива, но аз съм така от дете, а не защото съм помпала нещо. Просто когато започна да се притеснявам - при хората това се проявява по различни начини - устата ми се изкривява малко", споделя Яна.

Кудрявцева е сребърна олимпийска медалистка от 2016 г. по художествена гимнастика. Тя има и 13 златни отличия на световни и девет на европейски първенства. Спортистката прекрати кариерата си през 2016 г.

Четете още

Гимнастичка се чекне в Дубай
Гимнастичка се чекне в Дубай

Гимнастичка се чекне в Дубай

Кудрянцева с ново гадже
Кудрянцева с ново гадже

Кудрянцева с ново гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама