Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14215432 www.bgdnes.bg

(ФОТОБОМБА НА ГОДИНАТА) Фолкпевицата Мария се върна при Миро, прости за шамарите

След побоя, ареста и показанията в съда

Двамата пак заедно, развод няма да има

Попфолк певицата Мария отново се събра със съпруга си Мирослав Соколов. За новия обрат в любовния живот на певицата се увериха топфотографите на "България Днес", които заснеха певицата да се качва в колата на любимия си.

От кадрите става ясно, че Мария очевидно е простила на Миро за шамарите и най-вероятно двамата ще изкарат Великден на романтична ваканция. Затова призна и самият Мирослав в интервю, като каза: "Още не знаем къде двамата ще сме за празниците, но ще сме заедно".

Реклама

В потвърждение на думите му Мария и Миро отпрашиха в неизвестна посока с червен ултрамодерен джип "Ламборгини".

Малко преди това певицата, която вече е с червена коса, излезе от кооперацията, в която живее, и се качи в колата на Миро. Мария не изглеждаше усмихната, както обикновено, но и мъжът й не бе в най-доброто си настроение.

След като се качи в лъскавия автомобил, певицата си изчисти обувките със салфетка, най-вероятно за да не изцапа баровската кола, и я метна на земята.

"Много обичам жена си Мария! Нещата, които се изписаха за нас, са много грозни", каза на всеослушание Мирослав миналата седмица в съда.

Според близките им най-вероятно Мария ще даде последен шанс на мъжа си да заживеят отново щастливо и спокойно.

"Няма да има развод, сто процента съм сигурна", споделя близка до певицата.

Реклама

Преди няколко седмици певицата се оплака, че мъжът й си е изпуснал нервите и я е набил. Певицата си извади и медицинско след травмите, след което уведомила полицията. Съпругът й Мирослав бе арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Той бе задържан за срок до 72 часа и след това освободен от Софийски градски съд срещу гаранция от 2000 лева. На делото стана ясно, че Мария и Миро обичали грубата любовна игра. Певицата признава пред съдия, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов. Малко след като мъжът й бе пуснат на свобода, Мария написа в инстаграма си:

"Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги и спомням". Веднага след това тя махна и фамилното име на мъжа си – Соколова, от своето.

Как ще се развият нещата между двамата, предстои да разберем, но едно е сигурно - развод няма да има. Засега!

Взима повече на участия след скандала

Всяко зло за добро. Ако се вярва на това, след скандала, който преживя, Мария е с 2000 лева по-скъпоплатена, отколкото преди него. За участия в началото на годината изпълнителката е взимала 6000 лева, в момента се разписва срещу 8000 до 10 000 лева. Сумата със сигурност ще нараства и около абитуриентските балове.

Преди три години певицата съобщи, че се отказва от кариерата си, но след това ударно се завърна с песен. Запознати твърдят, че и историята със съпруга й най-вероятно ще бъде разказана в песен, която се очертава да стане бъдещ хит.

Астрална близначка с бившата му

Фолкпевицата Мария и Вая, която е бившата жена на настоящата й половинка Мирослав Соколов, са астрални близначки. Приликите между двете не се изчерпват само с общия им мъж, а и с еднаквите дати на раждане - 13 януари. "Това е много интересно съвпадение. Не само в един ден са родени, но и в една и съща година, само часът им е различен", коментираха близки до двамата. Вая е първата жена на Мирослав, от която той има деца. Мария също има дъщеря - Марая, от първия си съпруг.

Четете още

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Вижте какво направи мъжът на Мария след делото за побой над певицата

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Вижте какво направи мъжът на Мария след делото за побой над певицата

(СНИМКИ) Мария се появи с Миро. Двойката сияе дни преди побоя

(СНИМКИ) Мария се появи с Миро. Двойката сияе дни преди побоя

Мирослав насочил пистолет към главата на Мара Отварачката два месеца преди сватбата, певицата отрича

Мирослав насочил пистолет към главата на Мара Отварачката два месеца преди сватбата, певицата отрича

(СНИМКИ от съда) Започна делото срещу мъжа на Мария

(СНИМКИ от съда) Започна делото срещу мъжа на Мария

Реклама
Реклама
Реклама