Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14225935 www.bgdnes.bg

Деси Цонева: В "Хелс Китчън" борбата е на живот и смърт!

Да не си вярваш много, е урокът ми от кулинарното шоу

"В "Хелс Китчън" беше хем забавно, хем ангажиращо и определено не беше лесно. Там борбата е на живот и смърт!" Това сподели за "България Днес" една от звездните участнички в риалити формата по Нова ТВ Деси Цонева, която в началото на месеца си тръгна от предаването. Деси, която винаги си е падала по кулинарни формати и постоянно гледа такива телевизии, защото готвенето й е голяма страст, каза, че с всичките си "колеги" е била в прекрасни отношения.

"Това, което научих от "Хелс Китчън", е, че никога не трябва да си вярваш прекалено много. На екран може да изглежда лесно, но всъщност в кухнята е доста стресиращо. Напрежението идва малко в повече и можеш да допуснеш елементарни грешки", добавя внучката на легендарната телевизионерка в БНТ Анахид Тачева, която си отиде от този свят в края на миналата година.

Реклама

Според Деси, която е дъщеря на друго популярно лице в телевизията майка - Димитър Цонев, в такива продукции е нормално да има конфликти, тъй като регулярните участници се борят за немалка сума. Тя не е сигурна дали би участвала отново в това шоу, но би пробвала в други риалити формати, понеже е човек на предизвикателствата и не се плаши лесно. "Там нищо ново не научих. Смятам, че познанията, които имам, са на достатъчно високо ниво. В крайна сметка за положителния ти имидж като участник в подобно шоу, без значение дали си известен или не, всичко зависи от теб и поведението ти на екран", убедена е Цонева.

Дръзката телевизионна наследница не гледа изобщо какво се случва в Народното ни събрание. "Тези спирали от избори тотално ме накараха да изгубя интерес към политическия живот в България", допълва още Деси на прага на поредния подбор на родни депутати и Великден. Празника Цонева ще изкара вкъщи със семейството си, защото синът й Янко няма право да пътува никъде заради решение на баща му. В професионален план й предстоят интересни проекти, но за момента не желае да ги коментира.

Четете още

Шеф Петров попиля "Хелс Китчън": Да запалим свещ за всички, които го гледат!

Шеф Петров попиля "Хелс Китчън": Да запалим свещ за всички, които го гледат!

Деси Цонева изгонена от "Хелс китчън", пържени картофи и риба като джапанка я "изпържиха"

Деси Цонева изгонена от "Хелс китчън", пържени картофи и риба като джапанка я "изпържиха"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама