Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14226665 www.bgdnes.bg

Ергена възбуден от СЕКС разговори

Разговори за секс накараха Ергена Евгени да изглежда възбуден и с блеснал поглед да оглежда своите обожателки в шоуто!

Този път играта, в която бяха замесени всички участници беше достойна за сериала "Игра на тронове". И в нито един момент не е ясно, коя всъщност печели позиции пред младия пианист. Правилата, определени от продуцентите, смаяха момичетата.

Реклама

"Всяка от вас ще има свой личен аватар, който ще предава думите ѝ дословно - обясни водещият Наум Шопов - Днес вие ще бъдете като кукли на конци. Ще играете играта, вместо своите кукловоди. Ще общувате с Евгени вместо тях и ще повтаряте дословно всичко, което те ви шепнат в ушите."

Идеята е Ергена да общува на живо с пет от момичетата, но да чува от тях думите на техния "кукловод". Дамите, които имаха възможността да играят роля пред Евгени бяха облечени в екстравагантни костюми.

Валерия беше източна гейша, ръководена от Елена. Поли беше Снежанка, диктуваше й Микаела. Боряна беше Мерилин Монро, зад кадър я ръководеше Ирина.

Първите няколко въпроса, на които трябваше да отговарят участничките, свързани с преживявания в училище и любими филми, бяха само загрявка за основния въпрос: "Какво е сексът?"

"Сексът не е само физически акт, а е нещо много съкровено", заяви Евгени.

"Толкова си страстен и нежен. Обожавам те. Целувай го!". Това нареждаше Ирина на своя аватар Боряна, която беше в ролята на Мерилин Монро. Евгени се изчерви и на моменти изглеждаше истински възбуден от думите на дамите до него. В крайна сметка пианистът избра да покани на среща гейшата Валерия, но и нейния кукловод Елена.

Четете още

"Сървайвър" и "Ергенът" на колене, Нова тв ги отвя

"Сървайвър" и "Ергенът" на колене, Нова тв ги отвя

Габриела от "Ергенът" СКОЧИ на Евгени

Габриела от "Ергенът" СКОЧИ на Евгени

Ергенът Евгени покани дама на среща и стана страшно

Ергенът Евгени покани дама на среща и стана страшно

Ергенките разединени

Ергенките разединени

Реклама
Реклама
Реклама